torstai 30. kesäkuuta 2016

Kristillisdemokraattien Asmo Maaselkä - epäeettisen taantumksen äänitorvi



Kyllä nyt täytyy olla asiat todella huonosti Suomessa, kun Kristillisdemokraattien Asmo Maaselkä kirjoitti sentimentaalisen kolumnin taantumuksen äänitorvessa KD-lehdessä. Oikeasti asiat ovat Suomessa hyvin. On Maaselän oma asia nillittää siitä, että taantumus on kärsinyt tappioita kaikilla rintamilla. Maaselän näkemyksille voi vain vienosti hymyillä.

Maaselkä: Heti alkajaisiksi hallitus toi pikavauhdilla homolait eduskuntaan, vaikka Soini linjasi, että ‘perhe on se linnake, joka homoliitoilla yritetään murtaa’. ”Vastenmielistä,” sanoi lait esitellyt ministeri Lindström. Kuka vastenmieliseen toimintaan pakotti? Edes lain lapsivaikutuksia ei keritty tehdä. Asiaa olisi voinut jarruttaa vuosia.

Kaikki kiteytyy tuohon viimeiseen virkkeeseen: Asiaa olisi voinut jarruttaa vuosia. Kristillisdemokraattien tavoitteena onkin ollut aina jarruttaa ja viivyttää kaikkea edistystä. Ilmeisesti nämä uskonsankarit kokevat edistyksen uhkaksi uskolleen. Muidenkin pitäisi vielä olla samaa mieltä heidän kanssaan tai muuten alkaa nillitys, mutta nillityksellähän ei ole koskaan voitettu mitään. Eivät nuo jälkipelit muuta lakeja.

Nuo ”homoliitot” nyt kuitenkin olivat kansanedustajien enemmistön mielipide asiasta. Kansanedustajat taas edustavat Suomen kansaa.

Maaselkä puhuu Kristillisdemokraateille tyypilliseen tapaan silkkaa paskaa lapsivaikutuksista. Sellaiset tehtiin aiemmin jo pariin kertaan. Kukaan ei vain ole kyennyt esittämään relevanttia ja validia näkemystä siitä, miten spn-avioliitto vaikuttaa Maaselän lapsiin. Lopulta avioliittolaki ei sano juuri mitään lapsista. Lapsia koskien on ihan muu lainsäädäntö.

Miten spn-avioliittolaki vaikuttaa juuri Maaselän perheeseen? Ei tietenkään mitenkään. Jos Maaselkä ja hänen siteeraamansa ministeri Lindström kokevat vähemmistöjen oikeudet vastenmielisiksi, niin se on pelkästään heidän ongelmansa. Tuollainen näkemys kertoo enemmän heidän vastenmielisestä moralismistaan kuin yhteiskunnallisesta valveutuneisuudesta.

Jos ministeri kieltäytyy tekemästä lakisääteisiä tehtäviään, niin sellainen ministeri saa potkut. Tämän tiesi Lindström ja sen tietää Maaselkäkin. On oikeastaan edistyksen kannalta jopa suotavaa, että nämä lindströmit ja maaselät esittävät taantumuksellisia mielipiteitään. Se tekee heidän kristinuskoon pohjautuvasta agendastaan niin vastenmielistä, että kukaan ajatteleva ihminen ei halua olla sellaisen kanssa missään tekemisissä. Vuosia sitten Päivi Räsäsen esiintyminen ns. homoillassa ajoi vähemmistöjen asiaa paremmin kuin yksikään tieteellinen tutkimus aiheesta. Mitään eivät krisut ole siitäkään episodista.

Maaselkä: Miten kävi sunnuntaikaupan? Soini piti tärkeänä, että ”pyhyyden taju yhteiskunnassa säilyy. ” Ilman suurempaa huuhtelua pyhä vedettiin pöntöstä alas. Nyt ei tarvitse sunnuntaisin juosta kirkossa, kun roinalla voi sieluaan ravita.

Eipä tuolla kirkossa juuri kukaan enää käy. Änkyröidenkään osallistumisen kanssa on vähän niin ja näin.

Soini voi pitää ihan omat pyhyyden käsityksensä. Yleiseksi normiksi niistä ei ole. On aika hölmöä, että vielä vuonna 2016 jotkin aavikkobarbaarien käsitykset pyhyydestä ja/tai tulkinnat aavikkobarbaarien tulkinnoista merkitsisivät jotain, jonka perusteella ihmisten toimintaa tulisi kontrolloida lainsäädännöllä.

Ei ole kovin ylevä käsitys Maaselällä ihmisten kyvyistä olla itsensä parhaita asiantuntijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti