perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kristillisdemokraatit haluavat naiset nyrkin ja kullin väliin



Enää änkyröille ei riitä, että naiset ovat nyrkin ja hellan välissä. Pikantin lisän kyseiseen taantumukselliseen irvokkuuteen tuo Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän poliittinen sihteeri, Sonja Falk, joka haluaa naiset nyt myös nyrkin ja kullin väliin. Ilmiö ei ole mitenkään uusi, mutta Falkin näkemyksen irvokkuutta lisää se, että asemansa puolesta Falkilla voisi olettaa olevan vaikutusvaltaa ainakin Kristillisdemokraattien kansanedustajiin.

On aika pateettista, että vielä vuonna 2016 esitetään naisen tehtäväksi synnytyskoetta. Falkille itselleen ei taida olla selvää, että hän naisena voi ihan itse päättää, mitä kropallaan tekee. Aika pateettista on myös se, että nainen kannattaa aavikkobarbaarien patriarkaalista yhteiskuntajärjestelmää. Sellaista se uskoo teettää ja aktiivinen Raamatun lukeminen vain pahentaa tilannetta. 

Sonja Falk on kolmen lapsen äiti. Hän suree syntyvyyden vähenemistä. –  Pääkaupunkiseudun ensisynnyttäjä on jo 34-vuotias. Syntyvyys on romahtanut, vaikka se 90-luvun lamassa nousi. Kannustan perheitä luottamaan tulevaisuuteen ja saamaan useampia lapsia.

Siitä sitten vain nyt viikonloppuna Suviseuroille. Siellä niitä suurperheitä kokoontuu lapsilaumoineen, mutta valitettavan moni noista lapsista on uskonnon uhri; tavalla tai toisella. Lestadiolaisten naisten asema ei ole häävi ja sellaiseen asemaan Falk haluaa normatiivisesti muutkin naiset.

Syntyvyyttä nämä änkyrät haluavat lisätä vetoamalla esim. huoltosuhteeseen, mutta todellinen agenda on ankeuden maksimoiminen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Mikä sen näppärämpää kuin naisen kropan kontrolloiminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti