torstai 16. kesäkuuta 2016

Amerikkalaiset muslimit hyväksyvät homot toisin kuin "tosiuskovat" kristityt



Pew Research julkaisi vuonna 2015 mielenkiintoisen tutkimuksen koskien eri uskontokuntien tukea tasa-arvoiselle avioliitolle Yhdysvalloissa. Tulokset ovat evankelisten kristittyjen kannalta jopa aika noloja.

Tutkimuksen mukaan 45 prosenttia amerikkalaisista muslimeista hyväksyy homoseksuaalisuuden. Samasta ryhmästä 42 prosenttia kannattaa samaa sukupuolta olevien avioliittoja.

Vastaavat luvut evankelisten kristittyjen joukossa ovat 36 prosenttia ja 28 prosenttia.

Edellä olevasta voidaan päätellä amerikkalaisten muslimien olevan edistyksellisempiä kuin amerikkalaiset itseään ”tosiuskovina” pitävät moukat.

Luvut kunkin ryhmän keskuudessa ovat valitettavan alhaisia. Luvut tulisivat olla tasan 100 prosenttia. Uskonnoilla ei enää nykyaikana pitäisi olla enää mitään merkitystä ihmisten mielipiteiden kanssa, sillä sekä kristinusko että islam ovat pelkästään haitallisia; haitallisia siinä laimeimmassakin muodossa.

Suomessakin löytyy jos jonkinlaista änkyrää. Ihan ensimmäisenä tulevat mieleen Patmoksen Ahvio ja uudestisyntynyt professori Puolimatka. Näille kahdelle faktoista vapaille ”ajattelijoille” on tyypillistä kaiken kieltäminen ja oman tietämättömyytensä markkinoiminen jollain tavalla relevanttina näkemyksenä. He eivät osaa edes lainata tilastoja rehellisesti. Se taas on pelkästään säälittävää ja surullista. Sellaista se usko teettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti