maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kotikutoinen imaami, Anas Haijjar, ei hänkään voi tuomita Orlandon teurastusta



Kotikutoinen imaami, Anas Haijjar, ei saa aikaan Orlandon teurastuksen tuomitsevaa kannanottoa. Asia ei ole lainkaan yllättävää. Orlandon teurastuksen tuomitsevaa kannanottoa eivät saaneet aikaa kristityt fundamentalistitkaan. Molemmat kuppikunnat vain noudattavat omaa aavikkobarbaarien kirjoittamaa kirjaansa. Molemmat ovat enemmän kuin halukkaita tappamaan homot.

Tässä blogissa on jo aiemmin esitetty väite, että nämä ääri-muslimit ovat kristittyjen fundamentalistien hyviä liittolaisia. Kummatkin pitävät kaikenlaista väkivaltaa suotavana, jos sitä edes etäisestä voidaan puolustaa aavikkobarbaarien opaskirjoilla.

Kotikutoinen imaami Haijjar on aina hiljaa kun hänen hellimänsä islam yhdistetään aivan aiheesta erilaisiin väkivaltaisiin tekoihin. Samaa hiljaisuutta noudattavat kristityt fundamentalistit.

Maltillisetkin muslimit ja kristityt saavat hylätyn arvosanan asian tiimoilta. No True Scotsman –argumentti sisältää implisiitisti väkivallan elementin hyväksynnän. Omar Mateen ei ollut oikea muslimi, sanovat monet maltilliset. Kristityillä on tällaisessa kiemurtelussa satojen vuosien etumatka.

Lopulta kotikutoiset imaamit siinä missä pastorit, papit ja piispat mahdollistavat väkivallan, niin samaa strategiaa noudattavat kuppikuntien maallikot. Jos Orlandon teurastus tuomitaan, niin silloin kielletään aavikkobarbaarien opaskirjan auktoriteetti. Jos Orlandon teurastus hyväksytään, niin silloin hyväksyjä on epäihminen, kaikin puolin epähumaani yksilö.

Taannoin haastoin Haijjarin sanalliseen kaksintaisteluun, mutta en edes odota hänen vastaavan. Kotikutoinen imaami ei pysty puolustamaan uskoaan edes auttavasti. Aavikkobarbaarien opaskirjat ovat väitteiltään selvästi epätosia ja epätosista väitteistä ei voi johtaa tosia lauseita.

Haijjarin kaltaiset huijarit ja paskanpuhujat tulee haastaa aina ja kaikkialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti