perjantai 3. kesäkuuta 2016

Tapio Puolimatka homostelee taas Uudessa Suomessa



Uudestisyntynyt professori, Tapio Puolimatka, on taas liittynyt homoeroottisten veijarien vilttiketjuun Uuden Suomen Puheenvuoro – palstalla julkaistulla kirjoituksella, jonka otsikko oli Sukupuolineutraali yhteiskuntakoe politisoi tieteen.

Ne muut homoeroottiset veijarit ovat tietenkin Patmoksen ja Aito Avioliitto ry:n puuhapetejä ja heidän hang aroundejaan. Tätä menoa Tapiosta tulee tuota pikaa Tapio of Finland. Tiedä sitten onko homojen ja homojen tekemisten pitkäaikainen pohdiskelu Tapion mielenterveydelle hyväksi. Homoeroottiten veijareiden jutut käyvät sitä sekavammiksi, mitä lähemmäksi sukupuolineutraalin avioliiton toteutuminen tulee. Vielä kahdeksan kuukautta niin Tapio of Finland voi mennä naimisiin vaikka Patmoksen Ahvion kanssa. Siinä muuten olisi oiva pari. Kuka homoeroottisista veijareista tulee ensimmäisenä kaapista?

Mikä lie tuo Tapion lanseeraama sukupuolineutraali yhteiskuntakoe? Kyseessä ei ole koe vaan normaali tila, jossa yhden vähemmistön oikeudet saatetaan valtaväestön tasolle. Tapio of Finland voi toki toivoa kaikenlaista, mutta kun jutut ovat jo kohta pari vuosikymmentä olleet varsin vaatimattomalla tasolla, niin kyllä Tapiolle soisi homoseksin ilot. Sen mitä Tapio ei millään soisi itselleen (miksi?), niin hän ei suo sitä kenellekään muulle.

Jo pelkästään otsikossa oli kaikki pielessä. Sitten Tapio menee ja lataa seuraavan väitteen: Sikäli kuin perhetutkimusta tehdään ideologisista lähtökohdista, tämä ideologinen panos siirtyy tutkimustulosten välityksellä joukkotiedotukseen ja lainsäädäntöön

Ja Tapiohan tekee perhetutkimusta (lue perhetutkimuksellista propagandaa kristillisestä ideologiasta lähtien) miten sattuu, mutta kun Tapion taustaoletus (Jumala on olemassa) tunnetaan, niin tutkimus on yhtä suurta potaskaa kuin marxilainenkin perhetutkimus. Homoeroottiset veijarit eivät vain uskalla hyväksyä tieteen tuloksia, sillä siinä saattaa usko mennä. Tosin Puolimatkan usko on tainnut loppua kristilliseen ideologiseen hegemoniaan jo ajat sitten. Nyt Tapio sitten harrastaa ideologiansa saattohoitoa ennen kuin kuolee. Siinä meni Tapionkin elämä ihan hukkaan ja vituiksi; vituiksi sekä ex-vaimon että nykyisen vaimon kanssa.

Tapio of Finlandin lähteetkin ovat samaa huttua – Marks ja Allen päälähteinä. Tässäkin blogissa on jo ajat sitten osoitettu noidenkin homoeroottisten veijareiden tutkimukset kristillisen ideologian sävyttämiksi. Eipä pinnoja siis lähteiden käytöstä Tapiolle.

Sitkeästi Tapio propagoi homoja ja heidän oikeuksiaan vastaan. Olisi kaiketi terveellisempää Tapionkin myöntää omat homoseksuaaliset taipumuksensa, niin elämänsä loppuvuodet Tapiokin voisi olla peräti – ihminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti