tiistai 7. kesäkuuta 2016

Herjaan tarkoituksellisesti Turkin presidenttiä



Turkin presidentti on niin pikkumainen mies, että hän todella ansaitsee kaiken ivan, pilkan ja herjan. Lisäksi heppu on sadistinen paskiainen, että se tekee hänestä jotakuinkin epäihmisen.

Aiemmin tänä vuonna tämä Turkkia diktaattorin elkein hallitseva häiriintynyt mulkero, Recep Tayyip Erdogan, hermostui saksalaiselle koomikolla, Jan Böhmermannille, joka satiirin keinoin kertoi minkälainen mies Erdogan on. Ilmeisesti Turkin presidenttiä ei saa Turkin lain mukaan herjata ulkomaillakaan. Juuri tästä syystä minä herjaan häntä. Kukaan, joka on kusipää, ei saa olla immuuni herjalle ja pilkalle. Pilkasta hermostuminen kertoo hermostuvasta henkilöstä paljon; varsinkin silloin kun hän todennettavasti pelkkä kusipää.

On aika hupaisaa, että Saksan hallitus edes keskusteli koomikon tekemän videon poistamisesta internetistä. Ko. hallitus ja Erdogan eivät taida olla perillä siitä, että jonkin poistaminen globaalista verkosta on lähes mahdotonta. Kerran ladattu materiaali lähes varmasti pulpahtaa aina esille uudelleen ja uudelleen.

Ylen mukaan Böhmermannin runon pointti oli seuraava: Ensin haukutaan tyhmäksi ja raukkamaiseksi, döneriltä haisevaksi mieheksi, joka hakkaa tyttöjä, pitäen päässään kuminaamaria. Vuohenpanijaksi, joka sortaa vähemmistöjä, joka potkii kurdeja, lyö kristittyjä lapsipornoa katsoen. Erdogan on kaiken kaikkiaan pienimunainen mies. Seuraa homo-rienauksia ja lisää eläimiinsekaantumisherjauksia. Runo on tarkoituksellisesti lapsellisen absurdi.

Minä sanan, että Erdogan on kaikkea tuota, josta Böhmermannin runoilee ja paljon muutakin. Milloin Turkin Helsingin suurlähetystö ottaa yhteyttä? No tuskinpa koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti