torstai 9. kesäkuuta 2016

Patmoksen Pasi Turunen panee pippelinsä rakennesuunniteltuun pakoputkeen



Homoeroottinen veijari, Patmoksen Pasi Turunen, on jälleen julkaissut uuden homoeroottisen kirjoituksen Patmoksen sivuilla. Tällä kertaa otsikko oli: Homoseksuaalisuus – Luonnollista vai vastoin luontoa?

Tämä viimeisin kirjoitus vain vahvistaa arveluja Turusen ja muiden veijareiden omasta homoseksuaalisuudesta. Heillä on suorastaan pakkomielteenä se, mitä kukin tekee sukupuolielimillään. Hellittäisivät jo: Ei homoseksuaalisuudessa ole mitään hävettävää, ei edes Turusen homoseksuaalisuudessa.

Kirjoituksen hauskinta antia oli Turusen lanseeraama käsite rakennesuunnittelu. Kun luomisoppi ja siitä johdettu älykäs suunnittelu (ja niiden lukuisat variaatiot) on osoitettu aukottomasti täydeksi humpuukiksi, niin Turunen on päättänyt antaa asialle uuden nimen toivoen, ettei kukaan huomaa taas yhtä vedätystä. Kaikki samat argumentit, joilla luomisoppi ja älykäs suunnittelu upotettiin, upottavat myös hämärän rakennesuunnittelun.

Erinäisten kiemuroiden jälkeen Turunen esittää, että rakennesuunnittelun prinsiipin mukaan, että penis ja vagina ovat ainoat yhteensopivat elimet.

Koska Turunen käyttää kirjoitukseen autoista johdettua analogiaa, niin minäkin sitten otan analogian autoista. Turusen pippeli sopii oikein hyvin hänen autonsa pakoputkeen, sillä Turusen auto on aivan varmasti rakennesuunnittelun tulos. Rakennesuunnittelun kannalta on nimittäin aivan yhdentekevää, mihin aukkoon Turunen pippelinsä tunkee.

Siellä missä Turunen näkee biologisissa järjestelmissä rakennesuunnittelua, minä näen ohjaamattomia ja usein surkeita samankaltaisuuksia, joissa sattumalla ja sopeutumisella on se merkittävin osuus. Rakennesuunnittelu on vain surkea yritys pelastaa jotain luhistuneesta luomisopista. Vielä surkeampaa on yritys sovittaa rakennesuunnittelu tukemaan anti-homo-agendaa.

Eiköhän kohta homoeroottisten veijareiden veljeskunnasta rynnistä paikalle Suomen tieteen Don Quijote ja uudestisyntynyt professori, Tapio Puolimatka, julistamaan Turusen teesit tieteelliseksi riemuvoitoksi, mutta homojen (tai Setan) takia tällainen ylivertainen suoritus vaietaan kuoliaaksi. Vai olisiko niin, että tällä kertaa Turunen ansaitsee aasinlakkinsa ihan itse?

Niin tai näin, Turusen kirjoitus oli lähes sanasta sanaan sama kuin vuosia sitten julkaistu kirjoitelma. Tällä kertaa Turusen inspiroi käyttämään copy-paste-menetelmää Tuomas Ensbuske, joka pani vähän halvalla – ja ihan aiheesta – näitä homoeroottisia veijareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti