keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Patmoksen ala-arvoinen moraali: homot joutikin tappaa Orlandossa



Patmoksessa kiemurrellaan Orlandossa sattuneen ampumistapauksen takia. Kohteena oli homobaari ja surmansa Omar Mateenin tekemässä iskussa sai noin 50 ihmistä.

Olen jo muutamana päivänä odottanut Patmokselta iskun tuomitsevaa kannanottoa, mutta se taitaa jäädä näkemättä. Homojen tappaminen on Patmoksen ja sen poliittisen siiven Aito Avioliitto ry:n mielestä erittäin suotavaa. Sillä ei ole mitään merkitystä, että tappaja oli muslimi. Ääri-islamistit ovatkin kristittyjen fundamentalistien hyviä liittolaisia. Molemmilla on yhtä vastenmieliset tavoitteet.

Eilen Patmos yritti hiljentää ihmettelyä panostamalla Timo Keskitalon blogikirjoitukseen. Tänään vuorossa oli itse pääjehu, Leo Meller.

Keskitalo yritti siirtää puheen siihen, kuinka joitakin muslimeita on kääntynyt kristityiksi. Se vasta hölmöä onkin: yksi perusteeton uskomus korvataan toisella samanlaisella. No molemmat sentään polveutuvat Abrahamista.

Meitä Patmoksen sivujen lukijoita on monta, jotka seuraavat Patmoksen tekopyhän moraalittomuuden eri ilmenemismuotoja. Niitä ei nuo Keskitalon muutamat käännynnäiset siloita.

Eikä Patmoksen asemaa paranna Mellerin nostalginen muistelu koskien jotain muinaisia Patmoksen paperikasoja, joita kai kutsua dokumenteiksi.

Patmoksen ”uutissivulla” oli MDA:N kiitokset Patmokselle avusta sen jälkeen kun neljä juutalaista oli surmattu ostoskeskuksessa. Tuollainen tarinankerronta kertoo paljon patmoslaisten hyvin alhaisesta moraalista.

1 kommentti:

  1. Vai kristittyjen vika taas...
    Täysin perätöntä solvausta ja kristillisvihamielisyyttä.
    Teko oli raaka eikä kristityt tuollaista ihannoi.

    Ampuja oli ulkomaisten lehtien mukaan kaappihomo. Käytti myös alkoholia lehtitietojen mukaan reippaastikin mikä ei ole tavallista muslimeille, vielä vähemmän ääri-sellaisille.

    Motiivit voi miettiä uudestaan tuolta pohjalta.
    Pelkkä uskonnon automaattinen liittäminen on hyvin tarkoitushakuista. Mitä jos tekijä olisi ollut ateisti tai mitä tahansa muuta ?

    http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/14/orlando-gunman-was-a-regular-at-lgbt-nightclub-pulse-before-atta/

    VastaaPoista