perjantai 10. kesäkuuta 2016

Soldiers of Odinin pieniälyiset hintahtavat kääpiöneidit



Yle.fi –sivusto antoi tänään huomiota pieniälyisille homoeroottisille kääpiöille ja heidän yhteenliittymälleen, jota hienosti kutsutaan Soldiers of Odiniksi.

Nämä äärioikeistolaiset nahkapäiset uusfasistit tuovat ennen muuta mieleen Tom of Finlandin homoeroottiset piirustukset. Käyhän se SoO:n tunnuksin varustettu pilottitakkikin fetissistä.

Ei liene kenellekään yllätys, että tämä äänekäs kääpiöiden puulaaki on ajautunut sisäisiin ristiriitoihin. Mitä muuta oikeastaan voi odottaa ihmisiltä (ihmisiähän myös he ovat, vaikka aina ei uskoisi), joiden primitiivireaktiot sisältävät aina väkivallan elementin. Muuhunhan pieniälyiset homoeroottiset kääpiöt eivät pysty.

Väkivalta ei kuitenkaan lopeta vittuilua; päinvastoin, vittuilu sen kuin lisääntyy, mitä suurempaa uhoa Odinit esittävät. Otan tässä oikein asiakseni vittuilla pieniälyisille kääpiöille. Odinit ovat omalla toiminnallaan ansainneet kaiken ivan, pilkan ja halveksunnan. Sen suhteen he ovat oikein meritoituneita.

Odineilla on dokumentoidusti yhteyksiä puulaakiin nimeltä Right Wing Resistance. Tuon Uudessa-Seelannissa perustetun poppoon Pohjois-Amerikan osastoilla on taas yhteyksiä uskonnolliseen oikeistoon. Sinänsä sekään ei ole lainkaan yllättävää, että monen Southern Poverty Law Centerin vihajärjestöksi luokitteleen puulaakin nimessä esiintyy sana ”perhe” (family). Siinä sitä onkin varsinaiset ”Jumalan nyrkit”.

Eipä ole Suomessakaan sanoutuneet nämä äärilaidan puulaakit irti moisesta hintahtavien kääpiöiden yhteenliittymästä. Ainakin implisiitisti mm. Patmoksen homoeroottiset veijarit ovat pitäneet Odinin neitejä oikein suotavana ilmiönä. Lisäksi Odineilla on niilläkin ainakin yksi dokumentoitu yhteys sekä Aito Avioliittoon ja Kristillisdemokraattien masinoimaan Eduskunnan Familia-verkostoon. Tuossa keskeisenä vaikuttajana on kansanedustaja Lea Mäkipään eduskunta-avusta Terhi Kiemunki, joka on toiminut vaikuttajatahona sekä Aito Avioliitossa että Familia-verkostossa. Kiemunkin poika, Ville Kuusinen, on taas raporttien mukaan Odinin hintahtavien kääpiöiden Tampereen osaston nokkahahmoja. Taitaa olla Tampereen osaston toiminta vaan jo hiipunut.

Nämä homeroottiset Odinit ovat yrittäneet imitoida toiminnallaan jotain moottoripyöräjengejä epäonnistuen siinäkin surkeassa. Niin heikko esitys vaatii jo poikkeuksellista lahjakkuutta mitä tulee tunaroimiseen.

Ylen mukaan hintahtivien Odien neidit ovat sanoneet FB:ssä mm. seuraavaa: Varmuuden vuoksi hakatkaa jokaikinen kuka nojaakin edes vasemmalle, Kemin johtoon kuuluva Jani Valikainen kommentoi keskustelussa.

Monet paikkakunnat tarjosivat tukeaan "punkkareiden lyöntikisoissa" ja kannattivat partiointia ilman Soldiers of Odinin tunnusmerkkejä.

Ilman tunnuksiahan voi touhuta mitä haluaa. Sillä, että tunnukset päällä hyökkäilis surutta ihmisten päälle, menetettäis ne vähätkin kannattajat, toinen Kemin johtoporukasta kirjoitti.

Tunnukset kotia ja tivoli päälle. Tehkää se mitä pystytte, hanat auki, kolmas järjestön Kemin-johtajista kehotti.

Just joo, mitä kaikkea muuta neidit mahtavatkaan keksiä? Taidanpa tässä ilmoittaa nojaavani vasemmalle ihan Odineille vittuillakseni, vaikka oikeasti en nojaakaan mihinkään poliittisen spektrumin suuntaan. Ja olinhan minä punkkari 1970-luvulla. Toivottavasti punk-asenteesta on vielä jotain jäljellä ja onhan siitä, koska enhän minä muuten vittuilisi hintahtaville Odinin neideille. Odinit olisivat takuulla otollinen yleisö Patmoksen Ahvion ja Aito Avioliiton Rahkosen Täyteen miehuuteen –seminaareissa. Siinä olisivat tietyt homoeroottiset heebot löytyneet toisensa.

Surutta turpaan huutelijoille. Meillä on Oulussa vitusti mutuja [maahanmuuttajia] ja vähän odineita. Jos meidän uskottavuus on partiotyttöjen tasolla, ei ole hommassa järkeä, hän kirjoitti.

Ei tarvitse olla maahanmuuttaja vittuillakseen Odineille. Minä kantasuomalaisena suorastaan nautin heille vittuilusta.

Ilman tunnuksia partioon ja nollatoleranssi vittuilulle sekä tummemmalle nahkalle, Kouvolan päällystön edustaja säesti.

Suorastaan hilpeää. Kunpa noita Odineita jostain löytäisi, niin kävisin ilman muuta vittuilemassa heille ihan livenä. Katsotaan sitten mitä tapahtuu. Todennäköisesti ei yhtään mitään muuta kuin Odinin hintahtavien neitien otsasuonten pullistuminen.

Teen support-sivuille asiaan liittyvän päivityksen ja Uber Uutiset tai MV-lehti mukaan. Vaimo käy ensin kommentoimassa yhden jutun ja sinne kaikki puolustamaan, yksi päällystön jäsen suunnitteli.

Hoh hoh hoijaa…Ja vaikutus on? Korkeintaan Odinin hintahtivien neitien kannalta negatiivinen.

Nämä hintahtavat neidit keksivät sitten ihan oman salalliittoteoriansa oikein amerikkalaisen uskonnollisen äärioikeiston mallin mukaan: Heitä on kuulemma salakuunneltu. Kuka haluaa kuunnella pelkkiä typeryyksiä? Odinin hintahtavat neidit kyllä yliarvioivat pahasti oman vaarallisuutensa.

Minulla on hauskaa riittänyt Odinien kustannuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti