keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kosminen taistelutanner



On aina hauska lukea ja kuunnella näitä uskovien juttuja, joissa jos jonkinlaiset henkiolennot seikkailevat milloin missäkin. Ilmatilassa on trafiikkia niin paljon, ettei lennonjohto selviä niin vauhdikkaasta menosta.

On jumalia, saatanoita, paholaisia, enkeleitä, demoneita ja paljon muuta sälää. Siiten nämä henkiolennot punovat kaikenlaisia konnankoukkuja ihmisten pää menoksi. Jokaisen kulman takana odottaa demoni…ihan varmasti odottaa. Demonien hyökkäyksen saattaa laukaista jo pelkkä ajattelukin.

Vaikuttaa siltä, että kyseessä on aika häiriintyneiden ihmisten pään sisäinen videopeli. Kosminen taistelutanner vaan pöllyää kun nämä henkiolennot tappelevat keskenään ja tappelevat myös maan asukkaiden kanssa. Jos joltain kaukaiselta planeetalta löydettäisiin maan elämää muistuttavia elämänmuotoja, niin olisiko heillä jokin kovin erilainen taistelutanner varattuna näille näkymättömille hiippareille?

Keskustelupalstoilla nämä harhaiset ihmiset vertailevat kokemuksiaan. Vaikea arvioida ovatko kyseessä trollaavat ihmset vai ottaako joku jonkin henkimaailman tosissaan. Eihän niin höperöitä juttuja voi ottaa tosissaan, eihän?

Jos joku nyt kuitenkin pitää henkiä reaalimaailman olioina, niin pikainen reality check ja lääkityksen tarkistus tulevat tarpeeseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti