lauantai 11. kesäkuuta 2016

Patmoksen pikkuhintin, Juha Ahvion, pateettiset lähteet



Patmoksen homoeroottisista veijareista pikkuhintti ja dogmatiikan dosentti, Juha Ahvio, syyllistyi taas kerran pateettiseen lähteidenkäyttöön uusimmassa blogipierussaan, joka oli otsikoitu Islamistiset palestiinalaisterroristit juhlivat ramadania Tel Avivissa.

Ahvio ei vain ota opikseen, vaikka hänen lähteensä on lähes joka kerta osoitettu silkaksi sonnaksi. Tähän voidaan taas kerran sanoa, että Ahvion elämää ohjailee kaikenkattava epärehellisyys. Se onkin näille uudestisyntyneille kaappihomoille kovin tyypillistä.

Tällä kertaa pikkuhintti nimeää lähteekseen amerikkalaisen Breitbart –sivuston. Sen luotettavuus on samaa luokkaa toisen pikkuhintin, Ilja Janitskinin, mitä vittua? –sivuston kanssa. Tosin sillä erotuksella, että Breitbartin perustaja Andrew Breitbart on jo kuollut.

Kaikki tässä mainitut heebot ovat aivan selviä kaappihomoja, sen verran paljon he osoittavat kiinnostusta homoihin. Tämä vain sen takia, että nämä pikkuhintit ovat epävarmoja omasta seksuaalisuudestaan.

On se varmaan Ahviostakin aika turhauttavaa, kun joutuu koko ajan valehtelemaan palkkansa eteen, eikä muutenkaan saa olla sitä mitä on.

Terroriteot ovat valitettavia, tekipä ne kuka hyvänsä, mutta pikkuhinttien mielestä juutalaisten tekemät terroriteot ovat jonkin myyttisen jumalhahmon valtuuttamia. Ihmisyys ei ole olekaan koskaan ollut pikkuhinteille juuri minkään arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti