maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kristillisdemokraattien tekopyhyys koskien Orlandon terroristi-iskua



Kristillisdemokraattien verkkojulkaisu KD-lehti osoitti halveksittavaa tekopyhyyttä koskien Orlandon terroristi-iskuja, jossa on kuollut ainakin 50 ihmistä ja saman verran haavoittunut.

Omar Mateen teki oikein kristillisen ja raamatunmukaisen teon teloittamalla näytöstyyliin nuo homot.

Krisujen agendaan kuuluu homoista eroon pääseminen vaikka sitten väkivaltaisesti. Tällaisen näkemyksen mahdollistaa se heidän hellimänsä Raamattu. Nyt tuon raamatullisen tappokäskyn toteutti muslimi-terroristi.

Verkkojulkaisussaan krisut eivät kyenneet tuomitsemaan Orlandon väkivaltaa. Tuomitsemalla Mateen teon, he olisivat joutuneet kieltämään anti-homo-agendan.

Tekopyhästi KD-lehti yritti välttää tuomitsemasta Mateenia siirtämällä keskustelun koskemaan Orlandon iskun vaikutusta tuleviin presidentin vaaleihin. Tässä asiassa Donald Trump saa aiheetonta huomiota. Krisut joutuvat kiemurtelemaan asian kanssa vielä pitkään.

Mateenin teko on moraalisesti tuomittava. Uskonnollinen fundamentalismi on sekoittanut hepun pään. KD-lehden toimitus on sekin moraalisesti ala-arvoinen. Heidän moraalinsa näyttää hyväksyvän homoihin kohdistuvan väkivallan. Heidän vakaumuksensa estää tuomitsemasta tekoa ja se läpeensä moraalitonta. Mikäli KD-lehti ja sen toimitus edustavat yleisemminkin Kristillisdemokraattista ajattelu, tämä tee krisuista täysin moraalittomia mulkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti