torstai 9. kesäkuuta 2016

Sari Tanuksen omantunnonvapaus tarkoittaa haittojen maksimoimista



Kristillisdemokraattien kansanedustaja Sari Tanus se vain jaksaa jatkaa närkästymistään krisujen omassa verkkojulkaisussa. Jos Tanuksella oikeasti olisi jotain tähdellistä asiaa, niin hän saisi huomiota muuallakin. KD-lehdestä onkin tullut änkyröiden terapiakanava. Se heille suotakoon.

Tanus nillittää taannoin kuopatusta Omantunnonvapaus-kansalaisaloitteesta. Aloitteen ainoa tavoite oli hankaloittaa abortin saamista. Omantunnonvapauden kanssa aloitteella ei juuri ollut tekemistä. Aloitteen mukaan terveydenhuollon henkilökunnalla olisi ollut mahdollisuus kieltäytyä osallistumasta lakisäätäiseen abortin tekemiseen uskonnollisesta vakaumuksestaan johtuen.

Tanuksen typerä kansalaisaloite ammuttiin alas jo silloin kun aloite oli ajankohtainen. Nyt vuotta myöhemmin Tanus se vaan jaksaa tuohtua siitä, että hänen alulle panemaansa aloitteeseen suhtauduttiin torjuvasti.

Jos jokin toimenpide on lakisääteinen, niin julkisen terveydenhuollon piirissä ei tule sallia lakisääteisestä työtehtävästä kieltäytymistä. Tanus saattoi ihan omalla yksityisvastaanotollaan Tampereen Koskiklinikalla kieltäytyä aborteista, mutta kun kyse on julkisesta palvelusta, niin Tanuksen taantumuksellisuus joutaa sinne minne se kuuluukin – kaatopaikalle.

Tanus myös nillittää siitä, että ”unelma-ammattiinsa” haluavat eivät voi hakeutua tiettyihin opiskelupaikkoihin, joissa he mahdollisesti joutuvat suorittamaan abortteja tai edes osallistumaan sellaiseen. Tanuksen logiikalla myös lääkäri, joka nyt vain sattuu olemaan muslimi, voisi kieltäytyä hoitamasta Tanuksen flunssaa johtuen uskonnollisesta vakaumuksestaan.

Edellä kuvatusta skenaariosta Tanus varmasti nostaisi rähinän. Työtehtävästä kieltäytyjä saisi melko varmasti potkut. Samalla perusteella abortista kieltäytyvä hoitohenkilökunta tulee panna kilometritehtaalle.

Naisella tulee olla oikeus aborttiin aina ja kaikissa tapauksissa, eikä siihen tule olla kenelläkään nokan koputtamista. On jokaisen naisen oma asia mitä kropallaan tekee.

Tanus on kaikin puolin pettänyt äänestäjäkuntansa naiset. Tanuksen taustaoletuksen tuntien Tanus haluaa vain maksimoida haitat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti