keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kristillis-fasistisen oikeiston uusin puhuva aasi - Tuulikki Tepora



Kristillisdemokraatit, Aito Avioliitto ry ja Familia-verkosto ovat kunnostautuneet kaiken kattavassa epärehellisyydessä. Uusinkaan Kristillisdemokraattien verkkojulkaisu KD-lehdessä esitetty aivopieru ei tee poikkeusta. Tällä kertaa puhuvaksi aasiksi oli värvätty Tuulikki Tepora.

Tepora oli oikein pitänyt puheen jossain tulevaisuutta käsittelevässä seminaarissa, joka oli nimetty hienosti For the next generations. Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan jäsen ja taantumuksen sanansaattaja sekä Jeesus-mafian kätyri, Sari Tanus, tietenkin komppasi Teporaa. Siinä sitä onkin kaksi päättömiä jutustelevaan puhuvaa aasia, Tanus ja Tepora.

Tämä Tuulikki Tepora oli ehdokkaana viime eduskuntavaaleissa. Kirjoituksen lopussa linkki vaalikoneeseen, josta voi käydä lukemassa Teporan idiotismia. Mitä enemmän änkyrä lukee Raamattua kirjaimellisesti, sitä enemmän hän tukee militarismia. Tämä ilmiö on tyypillistä Kristillisdemokraateille. Heille kaikenlainen autoratiivisuus on ideaali, jonka varjolla voidaan ajaa monia yhteiskunnan kannalta haitallisia asioita. Rauhanaatetta ei uskova voi mitenkään kannattaa; ei ainakaan sen perusteella mitä vaalikone kertoo asiasta. Militarismi ja fasistinen kristillinen (uus)oikeisto ovatkin hyviä liittolaisia. Heidän on päästävä määräilemään muiden tekemisistä vaikka sitten väkivalloin.

Tälläkin kertaa Teporan jutustelu redusoituu sukupuolielimiin. Mikä näitä Kristillisdemokraatteja, aitoavioliittolaisia ja familiaverkostolaisia vaivaa kun he ovat niin suunnattoman kiinnostuneita erityisesti homoista?

Teporakin asettui vastustamaan spn-avioliittolakia. Laki on hyväksytty liitännäislakeineen ja se tulee voimaan 1.3.2017 täysin riippumatta Teporan ja muiden änkyröiden nikottelusta.

Tepora toistaa uudestisyntyneen professorin, ison puhuvaan aasin ja myös Jeesus-mafian kätyrin, Tapio Puolimatkan, retoriikkaa. Puolimatka on näistä taantumuksen sanansaattajista esittänyt ehkä eniten epärehellisiä ja perusteettomia väitteitä, mutta nämä vähäisemmät kätyrit seuraavat tiukasti perässä. Patmoksen Juha Ahvio pääsee aika lähelle uudestisyntynyttä puhuvaa aasia, Puolimatkaa.

Kuinka ollakaan, Tepora toisti Puolimatkan väitettä siitä, että spn-avioliittolain yhteydessä ei tehty jotain kaikille hämäräksi jäänyttä lapsivaikutusarviointia. Oikeasti sellainen on tehty jo kaksi kertaa, mutta nämä Jeesus-mafian kätyrit ovat niin paatuneen epärehellisiä, että he eivät voi hyväksyä jo tehtyjen arviointien tuloksia, sillä nuo tulokset eivät tue Jeesus-mafian kristillis-fasistista agendaa.

Tepora sanoi: Poliittinen päätös on siis ristiriidassa lakivaliokunnan ja lapsiasiavaltuutetun antamaan kielteiseen päätökseen.

Lapsiasiavaltuutetulla ei nyt vain ole äänioikeutta Eduskunnassa. Eikä yhdelläkään valiokunnalla ole päätäntävaltaa minkään lakiehdotuksen suhteen. Asiat päätetään viime kädessä 200 kansanedustajan voimin.

Mitä enemmän nämä krisut häröilevät asian kanssa, sitä nopeammin heidän ”perinteinen” avioliittonsa menettää merkitystään. Pian kukaan ei halua olla tekemisissä avioliiton kanssa, koska avioliitto yhdistetään automaattisesti kristillis-fasistiseen oikeistoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti