lauantai 18. kesäkuuta 2016

Rotat jättävät uppoavan laivan - Pasi Turunen ottaa etäisyyttä homoihin


Aiemmin tänä vuonna Patmoksen pellehermanneista Leo Meller ruikutti siitä, että Patmoksen tileissä oli 300 000 euron reikä. Reisille mennyt taloudenpito korreloi Aito Avioliitto ry:n tukemisen kanssa. Meller päätyi kerjäämään rahaa ja kalastelemaan testamentteja.

Nyt toinen Patmoksen pellehermanneista, Pasi Turunen, on jättämässä uppoavan laivan nimeltään Aito Avioliitto. Tällä viikolla Aa valitsi uudeksi tiedottajakseen Sarah Rizzon.

Tarina ei kerro saiko Turunen fudut, erosiko hän itse vai onko Aa:ssa tarvetta kahdelle tiedottajalle. Olipa asia miten tahansa, Turunen pyrkii ottamaan etäisyyttä homoihin kirjoittamalla Patmoksen sivuilla menestysteologiasta perinteisen homofobian asemasta.

Aito Avioliitto ry:n tukeminen ryvetti Patmoksen maineen pahasti. Toivoa sopii, että Patmoksen maine ryvettyi lopullisesti, jotta Patmos lopulta näivettyy omaan mahdottomuuteensa. Patmos on aina ollut mitä irvokkaimman sorron ja syrjinnän puolella.

Nyt kun kaksi Patmoksen rottaa, Meller ja Turunen, ovat jättäneet uppoavan laivan, Aito Avioliitto ry on tanakasti naisten käsissä. Tämän taas luulisi vituttavan entistä puheenjohtajaa, J-P Rahkosta, ja aivan erityisesti dogmatiikan dosentti Ahviota.

Tämä kauhukaksikko järjesti taannoin Täyteen miehuuteen –seminaareja. Heille patriarkaalinen alistava ja syrjivä yhteiskuntamalli on ideaali. Siinä mallissa nainen on nyrkin ja hellan välissä, tai jopa nyrkin ja kullin välissä.

Kai se kismittää kun naiset kaappasivat vallan Aito Avioliitossakin. Tämä jättää Ahvio ja Rahkosen seisomaan jalat leveässä haara-asennossa ja kädet munissa kiljuen sloganiaan – Täyteen miehuuteen!

Kuka on seuraava rotta, joka jättää uppoavan laivan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti