lauantai 4. kesäkuuta 2016

Familia-verkoston Antero Laukkanen haluaa ankeuttaa aivan kaikkien elämän



Kun vastarannankiiskien Aito Avioliitto ry epäonnistui tavoitteessaan ryvettäen tukijansa pahanpäiväisesti, niin änkyräuskovaiset ovat perustaneet uuden puulaakin, Familia-verkoston. Familian ykköstykkinä on kansanedustaja Antero Laukkanen, joka taantumuksellisuudessaan niin paatunut, että sähköshokkikaan ei saisi nyrjäytettyä Anteron aivoja takaisin paikoilleen.

Familia on saanut pienen pientä julkisuutta änkyröiden omissa julkaisuissa; nyt viimeksi Seurakuntalaisessa.

Laukkanen: Sen sijaan, että keskittäisimme voimamme vastustamaan yhteiskunnallisessa keskustelussa esimerkiksi sukupuolineutraalia avioliittonäkemystä, haluamme keskittyä vahvistamaan miehen ja naisen välistä avioliittoa. Eduskunta on tähän erinomainen paikka.

Laukkasen uskottavuus on tuonkin lausunnon suhteen nollissa. Kun sukupuolineutraali avioliittolaki liitännäislakeineen toteutuu, niin Aito Avioliiton merkitys on sekin nollissa. Täten tarvittiin uusi järjestö, jonka tavoitteena on vielä yleisempi kontrolliyhteiskunta krisujen omien mieltymysten mukaisesti. Krisujen tavoitteena on aina takuuvarmasti kaikkien elämän ankeuttaminen perustuen jonkin kuvitellun jumalhahmon kuviteltuun tahtoon. Ankeuttaminen voidaan aloittaa vaikka perhepolitiikasta ja edetä siitä kohti alistavaa kristillistä teokratiaa. Sellaista se dominionismi teettää.

Laukkanen: Verkosto toimii eduskunnassa päätöksenteon ytimessä, ja verkoston perustajat ovat usean eri puolueen kansanedustajia. Heidän kauttaan voimme laajalla rintamalla vaikuttaa perhelainsäädäntöön, puheenjohtaja kertoo.

Eipä ole kovin moni muu kuin krisu ilmoittanut osallistuvansa Familian toimintaan. Ja onhan siellä tämä uusfasistinen persu, Terhi Kiemunki, mutta hän ei ole olekaan kansanedustaja. Perustajiin kuuluu myös Aito Avioliiton aivottomimmat puhuvat aasit, Susanna Koivula ja Timo Lehtonen, joiden ”järjenjuoksusta” olen saanut monet hyvät naurut. Koivula taitaa olla Familiassakin jonkinlaisessa johtavassa asemassa, varapuheenjohtaja nyt ainakin.

Katsotaanpa mitä Laukkanen lupasi ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja:

Perheiden holhoaminen on lopetettava.
Ja sitten Laukkanen menee Familia-verkostossa vaatimaan perheiden holhoamisen lisäämistä ja perheiden elämän vaikeuttamista johtuen kristillisestä ideologisesta viitekehyksestään.

Kyllä perheet itse tietävät mikä heille on parasta.
Jos näin on, niin Laukkasta ei tarvita mihinkään. Silti Laukkanen pyrkii kapea-alaiseen perhenäkemykseen johtuen uskonnollisesta vakaumuksestaan.

Syyllistäminen on syvältä.
Laukkanen ja hänen uusfasistiset komppaajansa juuri syyllistävät lopulta kaikkia, jopa omaa viiteryhmäänsä.

Teen työtä sen eteen, että perheitä tuetaan monitasoisesti
Laukkasen taustaoletuksen tuntien, monitasoinen perhetyö on kristillistä propagandaa, syyllistämistä ja kaiken ankeuttamista. Laukkasen edustama maailmankatsomus on ihmisten kannalta niin haitallista, että siitä ei ole politiikan välineeksi, vaikka Laukkanen kovasti yrittää muuta vakuuttaa.

Suomessa tunnustavan kristillisyyden elintila kapenee.
Hyvä niin, koska tunnustava kristillisyys yhteiskuntapoliittisena ohjelmana on jo kokeiltu ja haitalliseksi havaittu.

Enää ei yhteiskunnallisessa keskustelussa ole mahdollista olla tunnustava kristitty, ilman leimaamista ja syrjityksi tulemista.
Tämä on niin nähtyä krisujen uhriutumista. Kristillinen vakaumus on pelkästään haitallinen, koska silloin joutuu pitämään selvästi epätosia asioita tosina tyyliin Sari Essayah. Sarikin tietää evoluution olevan fakta, mutta kristittynä joutuu elämään denialistin elämää. Se ei voi olla ihmiselle hyväksi. Ja evankelioiminen se vasta haitallista onkin: omaa harhaisuutta propagoidaan myös muille, halusivatpa nämä kuunnella tai eivät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti