sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Persuille vittuilu ei ole vihapuhetta



Persuille näyttää muodostuneen pakkomielteeksi vihapuhe; tai ihan mikä tahansa heihin itseensä kohdistuva kritiikki, jonka he jonkin epämääräisen päättelyn perusteella tulkitsevat vihapuheeksi. Siinä samassa he ottavat vittuilunkin vihapuheena.

Persujen ongelma on se, että he nillittävät milloin demokratista, milloin sananvapaudesta, tai niiden puutteesta, mutta samalla haluavat vaimentaa keskustelun heidän omista epäeettisistä menettelytavoistaan ja kaikin puolin haitallisesta politikoinnistaan.

Nilllittävät persut ovat kovin herkkähipiäisiä. He vyöryttävät blogialustat ja keskustelupalstat paskapuheella, mutta faktojen tarkistuksesta he eivät piittaa edes paskankaan vertaa. Kun tästä heitä huomauttaa, alkaa lähes aina uhriutuminen ja lievempänä ilmiönä jankuttaminen. Kun heille vittuilee noiden edellä mainittujen ilmiöiden johdosta, niin persut tuntuvat saavan paskahalvauksen. Persuista on mahdotonta sellainen ajatus, että vittuilukin on kritiikin muoto. Kun faktat sinällään eivät heihin tehoa, niin faktapohjainen vittuilu on osoittautunut oikein hyväksi menetelmäksi.

Kun puolueen positio on kaikessa sellainen, että sitä kohtaan on helppo osoittaa kritiikkiä, on syytä varautua vallattoman hauskaan ja hilpeän huvittuneeseen vittuiluun. Sellaisen edessä persut voivat vain puristaa taskussa kätensä nyrkkiin…ja niin he tekevätkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti