lauantai 9. syyskuuta 2017

Aasinlakki dosentti Arto Luukkaselle



Nykyään harvakseltaan jaettavan Aasinlakki-palkinnon ansaitsee persujen päivystävä dosentti Arto Luukkanen.

Tämä tiuhaan tahtiin blogeja mm. Uudessa Suomessa kirjoittava puhuvaa aasi on saanut pakkomielteen vihreistä; jopa niin pahan pakkomielteen, että dosentilta ovat realiteetit hukkuneet. Tosin paljon ei voi vaatia henkilöltä, jonka elämäntehtävä on levittää persujen ”ilosanomaa”.  Luukkasen persu-evankeliumi on saanut jo sellaiset mittasuhteet, että on syytä epäillä Luukkasen järjenjuoksua.

Tänään Luukkanen takertui vihreiden puheenjohtajan, Touko Aallon, heittoon kansalaistottelemattomuudesta. Sellainen touhu ei tietenkään sovi Luukkaselle, mutta samalla Luukkanen jättää mainitsematta, että hän se vasta yllyttää laittomuuksiin aina kun asia jollain tavalla liittyy maahanmuuttajiin ja heidän oikeuksiensa polkemiseen.

Luukkasen jutut ovat muutenkin harhaisia projektioita seuraavan tapaan: Onko vihreiden unelmana todella luoda omavaltainen, anarkistinen ja raaka väkivalta-Suomi, jossa ihmiset käyttävät "omaa harkintaa" kun haluavat vastustaa virkavaltaa ja harjoittaa väkivaltaa?

Juuri kuvaamansa kaltainen olisi persu-Suomi. Luukkasen argumentaatio-virhe on luokkaa: shifting the blame. Ei uskoisi, että Luukkanen on saanut väitöskirjansa hyväksytyksi, kun argumentit ovat järjestäen yhtä huttua ja puppua. Tai sitten Luukkasen argumentoinnin taito on vain taantunut rajusti. Sekin on mahdollista, sillä esitän työhypoteesin: persuus surkastaa ajattelutoiminnan. Nyt sitten vain hypoteesin testauksen pariin!

Dosentuurikaan ei pelasta Luukkasta Aasinlakilta. Typerys on typerys, idiootti on idiootti; näin vaikka olisi kuinka dosentti.

1 kommentti:

  1. Luukkasen tapauksessa on ilmeisesti kyse vaikeasta alkoholismista. Miesparalle luultavasti tikittää jo kuolemankello.

    VastaaPoista