sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Lyödään Laura Huhtasaarta kuin vierasta sikaa



Otsikon mukaisen näkemyksen esitti keskustalainen kunnallispoliitikko Vesa Levonen tänään Uuden Suomen Puheenvuorossa. Vesaa näyttää kismittävän Lauraan kohdistunut kritiikki, joka Vesan mukaan saattaa olla jotenkin etäisesti vihapuhetta.

Minä taas sanon, että Lauraa tuleekin lyödä kuin tuota vertauskuvallista vierasta sikaa. Ei Lauraa tarvitse oikeasti lyödä eikä varsinkaan uhkailla, mutta kun Laura laukoo aina idioottimaisuuksia, niin se tekee Laurasta idiotismin kannattajan. Sellaisia möläytyksiä ja möläytyksen esittäjää sopii sivaltaa sanallisesti oikein olan takaa, vaikka Uuden Suomen Puheenvuoron kannattajat siitä närkästyisivät.

Eniten kuraa Laura on tietenkin saanut kreationismistaan, mutta se on vain oire Huhtasaaren tiededenialismista, vaikka Laura onkin yrittänyt valkopestä denialismiaan huomattuaan, ettei sen sortin denialismi johda hänen kannaltaan toivottuun tulokseen.

Jos asiasta haluaa tehdä hiuksia halkovan sananvapauskysymyksen, niin on aivan perusteltua sanoa, ettei Huhtasaarella ole oikeutta sellaisen disinformaation levittämiseen. Humpuuki on aina humpuukia, eikä presidentiksi pyrkivän ole oikein soveliasta puhua puppua. Tosin Lauralle ja hänen hengenheimolaisilleen paskanpuhuminen on välttämättömyys, sillä muuten he eivät pystyisi edes puolustamaan paskapuheitaan.

Jossain (mahdollisesti samaisessa Uudessa Suomessa) oli juuri jokin juttu, jossa Huhtasaaren kannatukseksi ilmoitettiin kolme prosenttia. No vaaleihin on vielä aikaa, joten eiköhän Lauran kannatusluvut siitä vielä vähän kohene. Lopulta Lauran kannatusluvut heijastavat kristofasistien lukumäärää Suomessa. Ilmiöstä nimeltä kristofasismi on tässä blogissa ollut jo paljon juttua.

Lauran argumentointi aiheesta kuin aiheesta on tietämättömyydestä tehtyjä erehdyksiä. Välillä Lauran jutut saavat antiikin tragedian kaltaisia piirteitä, jossa tietämättömyys johtaa tuhoon.

Lyödään siis Lauraa kuin vierasta sikaa, sillä sen hän ansiatsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti