tiistai 5. syyskuuta 2017

Mahtavaa Jyväskylä mahtavaa!



Eilen Jyväskylässä vastaanottokeskuksessa ryhdyttiin vastustamaan yhden perheen pakkopalautusta Afganistaniin. Touhu ylitti jopa uutiskynnyksen.

Poliisi syyllistyi tilanteenhallinnan kanssa jälleen ylilyöntiin – tarpeettoman väkivallan käyttämiseen aseettomia mielenosoittajia vastaan. Nämä mielenosoittajat enimmäkseen istuivat kadulla estäen poliisiautojen liikkeelle lähdön. Sitten pari poliisi vetäytyi vastaanottokeskukseen odottamaan vahvistuksia, jotka saapuivatkin mellakkavarusteissa. Siinä saivat sitten nämä rauhalliset ”mellakoitsijat” pippurisumutetta naamalleen. Poliisista näyttää tulleen Suomessakin puolisotilaallinen terroristijärjestö puoliautomaattiaseineen. Tässä(kään) asiassa ei Amerikasta olisi kannattanut ottaa oppia.

Jyväskylä on tällä hetkellä Suomen mielenkiintoisin kaupunki. Jyväskylä taitaa olla Suomen kaupungeista ainoa, jossa kunnallisvaalien perusteella on vihreiden enemmistö. Jyväskylässä tapahtui myös persujen hajaannus. Taannoin Jyväskylässä tapahtui uusnatsien ja fasistien masinoima kirjastopuukotus.

Jyväskylässä on tällä hetkellä käynnissä kaikenlaista mielenkiintoista säpinää. Edistyksellisenä pidetty Tampere jää nyt kyllä pahasti jälkeen Jyväskylästä. Helsingissä ei tapahdu juuri nyt mitään.

Sinänsä on oikein huvittavaa, että Jyväskylässä pitää majaansa tässäkin blogissa jonkin verran huomiota saanut ”kahdestisyntynyt” professori Tapio Puolimatka. Mahtaa Tapsalla olla ristiriitaiset tunnelmat kun seuraa kotikaupunkinsa tapahtumia.

Mielenkiinnolla odotan mitä Jyväskylässä seuraavaksi keksitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti