perjantai 29. syyskuuta 2017

Konservatismi myrkyttää kaiken



Ensimmäinen askel haitallisen konservatiivien hellimän agendan tuhoamiseksi on myöntää, että tuo agenda itsessään on ongelma. Toinen askel on konservatiivisen agendan ongelmakohtien identifioiminen.

Oikeasti molemmat kohtien analyysi on jo tehty, mutta toimeenpano vähän ontuu. Konservatiivit ovat tuhoamassa kaiken. Tämä voidaan tiivistää esimerkiksi seuraavasti: Konservatismi myrkyttää kaiken!

Koska Suomessakin konservatiivit ovat vallanneet tilaa yhteiskunnallisessa debatissa, niin väitteisiin on vastattava. Tässä me edistykselliset liberaalit olemme epäonnistuneet. Olemme epäonnistuneet myös siinä, ettemme ole kyenneet organisoimaan ulkoparlamentaarisia vastarintaryhmiä. Politiikassa liberaalit ovat olleet niin munattomia, että siltä taholta on aika turhaa odottaa tuloksellisia toimenpiteitä. Niin ikävää kuin se on, konservatiivit ovat niskan päällä poliittisessa debatissa.

Konservatiivit ovat osoittaneet täydellisen kykenemättömyytensä realiteettien ymmärtämiseen. He ovat kykenemättömiä ymmärtämään agendansa tappavaa myrkyllisyyttä. Me edistykselliset liberaalit olemme tulleet vastaan konservatiiveja ainakin puolitiehen, tavallisesti pitemmälläkin. Tästä ei ole seurannut mitään todennettavia positiivisia vaikutuksia, päinvastoin.

Konservatiivien tuhoava vaikutus  ilmenee heidän retoriikassaan. Vastarinnan aika on juuri nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti