maanantai 11. syyskuuta 2017

Palstojen vittumaiset perussuomalaiset fasistit



Viikonloppuna maahanmuuttokeskustelu oli taas vilkasta eri blogialustoilla ja keskustelupalstoilla. Tästä on jo ollut aiemmin puhetta: Äänessä ovat pääsääntöisesti vittumaiset ja vihaan lietsotut ihmiset.

Mittani on tullut täyteen näitä mulkkuja. Asiaan kiinnitti huomiota myös Saku Timonen Uuninpankkopoika-blogissaan.

Timonen sanoi: Laumaa on yllytetty vihaan jo vuosia, mutta silti yhä vielä monet vaativat, että tälle laumalle ei pidä antaa huomiota, vaan heidät pitää vaieta hiljaisiksi/…/ Ei se enää onnistu, ei ole onnistunut enää pitkiin aikoihin.

Jos fasisti Laura Huhtasaaren kymmenen prosentin kannatusluvuista voi tehdä jotain johtopäätöksiä, niin juuri tuon verran noita vittumaisia ihmisiä löytyy Suomesta. Minä olen vähän pessimisti ja siirrän kannatusluvut 15 prosentin tasolle.

Keskustelupalstoilla vittumaiset ihmiset kuitenkin hallitsevat palstoja aika suvereenisti. "Gish Gallop" on tavallisesti heidän toimintatapansa. Samoin samat vittumaiset tyypit tukkivat mahdollisimman monta ketjua. Kaiken tämän on annettu tapahtua. Olen tämän blogin olemassaolon ajan kaivannut tiukempaan sanailua näitä mulkeroita vastaan. Itse olen sellaisen aloittanut jo kauan sitten, mutta nyt olisi muidenkin syytä aktivoitua. Aloita siis heti eikä huomenna!

Dialogi on mahdotonta näiden vittumaisten mulkeroiden kanssa, eikä debattikaan oikein onnistu. Annetaan siis heille täydeltä laidalta tekstiä, joka lopulta upottaa heidän tyypillisesti surkeasti muotoillut ja selvästi epätodet väitteet. Tämä ei koske pelkästään maahanmuuttoa vaan ihan kaikkea, mitä vittumaiset tyypit keksivätkään sanoa.

En sentään ole yhtä pessimistinen asian suhteen kuin Timonen. Hän kirjoittaa: Kolmas vaihtoehto tietysti on, että laumaan kuulumaton enemmistö laittaa lauman kuriin. Se ei kuitenkaan näytä todennäköiseltä, sillä pikemminkin kuriin ollaan laittamassa niitä, jotka vielä uskovat oikeudenmukaisuuteen, inhimillisyyteen ja ihmisten yhdenvertaisuuteen. Näyttää ikävästi siltä, että myös maan hallitus harkitsee kovasti lauman seuraamista.

Nykyiseltä hallitukselta en alun alkaenkaan odottanut juuri mitään, joten tässä asiassa en ole joutunut pettymään. Sen sijaan olen hyvin pettynyt siihen, että vittumaisia ihmisiä vastaan ei ole noussut merkittävää ulkoparlamentaarista voimaa.

Timosen kirjoituksen voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti