keskiviikko 24. elokuuta 2016

Viidesläiset - haitallisin herätysliike?



Aika monta vuosikymmentä olen seuraillut suomalaista elämänmenoa tullen siihen tulokseen, että viidesläisyys on nykyisin toimivista herätysliikkeistä se kaikkein haitallisin. Jos jossain tapahtuu jotain ihmisen ja ihmisoikeuksien kannalta haitallista, niin melko suurella todennäköisyydellä viidesläiset ovat sotkeutuneet asiaan; tavalla tai toisella.

Päivi Räsäsen perseilyt ja sekoilut on hyvin dokumentoitu. Päkään kiteytyy kaikki se mikä tekee viidesläisistä vittumaisia ihmisiä. Keskeisenä tekijänä on viidesläisten epärehellisyys.

Räsäsen Päkä on pyrkinyt johdonmukaisesti noudattamaan Amerikasta kopioitua dominionististä kiilastrategiaa, jossa yhteiskunnan instituutiot pyritään valloittamaan sisältäpäin.

Tässä välissä voidaan todeta, että sisäministerinä ollessaan Päkä nimitti ministeriönsä kansliapäälliköksi Päivi Nergin. Molemmat leidit väittivät, ettei kyseessä ollut poliittinen virkanimitys. Teknisesti näin oli, vaikka muutamaa vuotta aikaisemmin Nerg oli ollut vaaleissa Kristillisdemokraattien ehdokkaana, mutta sittemmin jättänyt politiikan. Päkää ja Nergiä yhdisti kuitenkin puoluetta enemmän viidesläisyys. Jupakan yhteydessä he myös esittivät väitteen, ettei taivas ole puolue, mikä on tyhjää tarkoittava väite, koska sillä ei ole reaalimaailman relevanssia.

Viidesläisillä on myös käytössään omat mediakanavansa. Tämä taas puolestaan kiteytyy kristilliseen mediapersoonaan, Leif Nummelan. Hän on viidesläisen Uusi Tien päätoimittaja, jolla on myös oma ohjelma Cafe Raamattu TV7:lla.

 Cafe Raamattu taas on yksi taantumuksellisimmista ohjelmista mitä Suomen kanavilla on koskaan esitetty. Leif Nummelan herttaisen ikääntyvän miehen olemus ei poista sitä tosiasiaa, että Cafe Raamatussa esitetään toistuvasti syrjintään perustuvaa ja ihmisen sekä ihmisoikeuksien kannalta haitallisista. Kaikki tämä tehdään kuvitellun jumalan kuvitellun tahdon varjolla.

Kuvitellun jumalan kuviteltu tahto ei kuitenkaan poista Nummelan ja hänen vieraidensa henkilökohtaista vastuuta sanomisistaan. He ovat aina vastuussa sanoistaan kanssaihmisilleen kuten juuri minulle.  Vastuullisuus kanssaihmisille onkin ainoa vastuullisuuden muoto, joka voidaan todentaa. Jumalista kun ei ole sitä ensimmäistäkään verifioitavaa todistetta.

Surullisenkuuluisan TV2:n ”homoillan” jälkeen viidesläisyys on profiloitunut lähes yhden asian liikkeeksi. Homoillasta on jo niin monta vuotta, että olisi viidesläisten osanneen tehdä asiasta näiden vuosien aikana jonkinlaisia johtopäätöksiä. Kun taantumukselliset ottivat kunnolla pataansa homoillassa, niin he tuplasivat panokset haitallisen agendansa puolesta valjastamalla Leif Nummelan ja Cafe Raamatun äänitorvekseen. Ko. ohjelman vieraslista onkin aika karu: toinen toistaan harhaisempia vieraita kuten Ahvio, Puolimatka, Turunen, Koivula, Rahkonen tai ihan kuka tahansa, joka vaivaa päätään sillä mitä homot tekevät sukupuolielimillään.

Koko viidesläisyys herätysliikkeenä perustuu epärehellisyyteen, sekä älylliseen epärehellisyyteen että ihan tavallisiin konnuuksiin. Raamattua käytetään oman kaikkien kannalta haitallisen agendan ajamiseen, jotakuinkin kaikki on tuomittavaa, sovinismi ja rasismi ovat hyveitä.

Viidesläisyys myrkyttää kaiken, aivan kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti