tiistai 2. elokuuta 2016

Aito Avioliitto ry:n moukat - tapaus Koivula



Sen lisäksi että Susanna Koivula on moukka, hän on halveksittava moukka. Koivula on Aito Avioliitto ry:n puheenjohtaja ja Eduskunnan Familia-verkoston varapuheenjohtaja. Kuinka Koivula onnistuukin löytämään nämä sortoa ja syrjintää ajavat puulaakit? Ties minkä muun taantumuksellisen ryhmän jäsen tämän moukkien moukka on?

Ihminen voi olla moukka syystä että hän tietämätön ja oppimaton, kaikin tavoin sivistymätön. Koivulan tapauksessa tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Koivulan on moukka aivan omasta tahdostaan ja juuri tämä tekee moukkamaisuudesta halveksittavaa. Koivulan kirjoitus Aito Avioliitto ry:n sivuilla 31.7.2016 oli taas upea näyte Susannan moukkamaisuudesta.

Susannan sosionomin opinnot ovat pätevöittäneet hänet sanomaan jotakin mistä tahansa tieteenalasta. Tällä kertaa Suskin kritiikin kohteeksi pääsee maailman terveysjärjestö WHO. Suskia selvästi nyppii, että WHO on muutamassa sairasluokitusta koskien transihmisiä. Tässäkin asiassa Koivulan on pakko puhua paskaa: WHO ei ole poistamassa ko. sairausluokitusta vaan siirtämässä sen mielenterveyspuolelta seksuaaliterveyden osastoon. Miksi noiden fundisten on aina pakko valehdella? Moukasta tulee siten vain halveksittava moukka.

Suskin mukaan tuo kuviteltu sairausluokituksen poistaminen on poliittinen. Susanna ei näemmä ymmärrä – ei edes halua ymmärtää – että hän esittää toistuvasti poliittisia mielipiteitä. Ei ole realiteetit koskaan olleet fundisten puolella.

Koivulan taantuu ihan lapsen asteelle. Ensiksi kiukutellaan ja poljetaan jalkaa. Itkupotkuraivarit päättyvät krisuille tyypilliseen tapaan uhriutumiseen. Kun sanomisissa ei ole mitään substanssia, niin uhriutuminen onkin oikein hyvä keino saada sympatiaa uskonveljiltä ja –sisarilta. Meistä muista se on vain moukkamaisuutta.

Tämä aitoavioliittohörhöjen paniikki sen kuin pahenee. Heidän ehkä suurin toivein aloittama syrjintä- ja sortopolitiikka kusi pahasti nilkoille. Spn-laki tulee takuulla voimaan 1.3.2017. Miten tuo transihmisten sairausluokituksen muutos liittyy millään tavoin avioliittoon? Ei tietenkään mitenkään, mutta kun nämä uskonharhaiset haluavat sortaa ja syrjiä jotakuinkin kaikkia, niin mikä tahansa käy – anything goes! Kaiketi he kuvittelevat olevansa siten erittäin taivaskelpoisia. Oikeastaan on aika surullista, että vielä vuonna 2016 löytyy Suomestakin näitä koivuloita ja muita änkyröitä. Moukkien tähtihetket ovat muinaista historiaa ja oikein isona moukkana tämä koivuloiden jumalakin on pelkkää muinaista historiaa. Tulevat sukupolvet voivatkin vain ihmetellä kuinka paljon moukkia löytyi vuonna 2016 ja kuinka kukaan ylipäänsä saattoi uskoa niin hölmöihin juttuihin nämä fundamentalistiset moukat tekevät.

Koivulan faktavapaan tunteellisen parahduksen voi käydä lukemassa tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti