perjantai 19. elokuuta 2016

Tulva tuhosi homofobisen pastorin kodin - Jumala asialla?



Jumalan sanotaan aiheuttavan jos jonkinlaisia luonnonmullistuksia – maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia ja tulvia. Kaikki tämä tapahtuu tietenkin sen takia, että homoseksuaalisuus on hyväksyttyä. Erityisen vittuuntunut tuo jumala on tasa-arvoisesta avioliittolaista.

Family Research Councilin puheenjohtaja Tony Perkins on esittänyt stooreja tuhoamisvimmaisesta Jumalasta anti-homo- agendallaan. Heppu on vuosia pitänyt melua asiasta jokaisella mediakanavalla, joka on huolinut hepun horinat ohjelmistoonsa.

Nyt Perkinsin kotiseudulla Yhdysvaltain Louisianassa on ollut ”raamatullisten mittasuhteiden” mukaisia tulvia. Niissä on jäänyt Perkinsinkin koti tulvan alle.

Mitä tästä voimme päätellä?

Perkinsin logiikkaa noudattamalla voidaan päätellä, että Perkins itse on homo. Tai sitten tuo Perkinsin jumala rankaisee pikku Tonya siitä, että joku hänen naapurustossaan on homo. Tai ehkä kaikki Perkinsin naapurostossa ovat homoa.

Jotta touhu menisi oikein kreisiksi, niin Perkins ja hänen hengenheimolaisensa ovat päätelleet, että tulvat ovat muille rangaistus, mutta heille tosiuskovaisille tulvat taas ovat testi, jossa nimenomaan testataan uskon vahvuutta. Kaikenlaisia rationalisointeja nuo fundikset keksivätkin. Eihän kukaan voi ottaa sellaista tosissaan, eihän?

Pari aiheeseen liittyvää analyyttistä mutta hauskaa videota löytyy tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti