tiistai 23. elokuuta 2016

Sari Tanus osaa tuhota vähäisenkin uskottavuutensa



Ei vittu, tuo kansanedustaja Sari Tanus on ihan sekaisin. Näin sen perusteella, mitä Kristillisdemokraattien verkkojulkaisu KD-lehti esitti asian.

Jutun otsikko oli: Pärjäämisen mentaliteetti sitoo suoalaisia – inhimillisempää otetta tarvitaan. Otsikko oli ihan OK ja niin oli tekstikin – enimmäkseen.

Jutussa käsiteltiin ihmisten pärjäämistä, valtion tekemiä menoleikkauksia, kaikkea sellaista mitä politiikassa nyt sitten puhutaan puolueesta riippumatta.

Sitten kesken kaiken muuten koherentissa jutussa täräytetään:

Aito avioliitto-lakialoite on tulossa syksyllä eduskunnan käsiteltäväksi, vaikka hallitus on jo kiirehtinyt hyväksymään avioliitolain muutokseen tähtäävät liitännäislait.

Meidän on kyettävä sanoittamaan uudelleen kantamme, että haluamme säilyttää jotakin niin arvokasta kuin perinteinen avioliitto, Tanus sanoi.

Juuri ennen mokkamaista aivopieruaan Tanus puhui senioriliikkeestä, eikä jutussa muutenkaan ollut huomauttamista. Ihan tavoiteltavia asioita Tanus kannatti. Sitten kaikki hyvätkin asiat nollataan heittämällä ihan aiheeseen liittymätön homojuttu. 

Krisut ovatkin erikoistuneet kaksoisviestintään. Tavoiteltaessa hyvää joudutaan myös ajamaan taantumuksellisuutta. Krisujen politiikka on vihan ja syrjinnän politiikkaa, vaikka vihaa ja syrjintää yritetään valkopestä pehmentävällä retoriikka.

Päivi Räsäsen vetäydyttyä taka-alalle Sari Tanuksesta on kehittymässä hyvää vauhtia Krisujen uusi puhuva aasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti