tiistai 23. elokuuta 2016

Vihje epäihminen Tapio Puolimatkalle - uusi Regnerus on syntynyt Amerikassa



Vittumainen uudestisyntynyt epäihminen, professorin tittelilläkin esiintyvä, Tapio Puolimatka on myöhässä. Amerikassa on syntynyt myöhempien aikojen homofoobikkojen uusi messias, Lawrence Mayer. Regnerus on jo niin mennyttä maailmaa jopa homofoobikkojen keskuudessa.

Mukana Mayer ns. ”tutkimuksessa” hääri uudestisyntyneen epäihmisen, Tapio Puolimatkan, paljon siteeraama Paul McHugh. McHugh taas on seniili vanha ukko, jonka viimeisestä edes etäisesti tiedettä muistuttavasta tutkimuksesta on jo vuosikymmeniä. Sittemmin tämä vähemmän herttainen papparainen on kunnostautunut kaikessa epätieteellisessä huuhaassa, joka on uponnut mm. epäihminen Puolimatkaan. Se kertoo molemmista hepuista paljon, eikä se ole imartelevaa kummankaan kannalta.

Lawrence Mayer onkin uusi tuttavuus näiden änkyröiden keskuudessa. Heppu julkaisi juttunsa The New Atlantis -nimisessä pseudo-tieteellisessä julkaisussa. The New Atlantis ei julkaise vertaisarvioituja artikkeleita vaan silkkaa uskonnollisen oikeiston homofobista propagandaa.

Amerikkalaiset homofoobikot, Brian Brown ja Ryan Moore, olivat kovin innostuneita tuosta Mayerin humpuukista. On vain ajan kysymys milloin epäihminen Puolimatka alkaa siteerata ko. paskapaperia. Toivottavasti pian, sillä minä olen jo valmiina.

Tapio on pudonnut jopa oman tieteensalansa, homofobian, kehityksen kärjestä. Homofobia onkin ainoa ala, jossa vittumainen epäihminen Puolimatka on saavuttanut menestystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti