perjantai 5. elokuuta 2016

Aito Avioliitto ry värvää jo lapsia ja nuoria - menetelmät kopioitu amerikkalaiselta uskonnolliselta oikeistolta ja jihadisteilta



1.
Lyhyen olemassaolonsa aikana Aito Avioliitto ry on kunnostautunut jos jonkinlaisessa epäeettisessä toiminnassa. Tällä kertaa on vuorossa lasten ja nuorten värvääminen ajamaan yhdistyksen ainoata agendaa  - sortoa ja syrjintää. Kai sitä nuorisotyötä noinkin voi tehdä.

Aito Avioliitto julkaisi Facebook-sivuillaan vetoomuksen, jossa sateenkaari ja muiden ei niin tavallisten perheiden lapsia ja nuoria pyydettiin ottamaan yhteyttä.

Hei! Jos olet lapsi tai nuori joka kasvaa sellaisissa olosuhteissa, että et tunne äitiäsi tai isääsi, toisin sanoen sinulla ei ole tietoa heistä – ota yhteyttä aitoavioliitto.fi.

Sitten seuraa pitkälti paskanjauhantaa, olkiukkoja, projektiota ja muuta sellaista, mikä on debunkattu jo monen kertaan.

Haluamme kehittää toimintaamme sinua parhaiten tukevalla tavalla. Kerro, minkälaista apua haluaisit: keskusteluapua, vertaistukiryhmää vai jotakin muuta/…/ Haluamme olla olemassa sinua varten ja asetamme sinut keskiöön kaikessa toiminnassamme.

2.
Aito Avioliitolla ei takuulla olla resursseja paneutua nuorten ongelmiin. Kyseisellä kyseenalaisella puulaakilla ei taida olla jäsenistössään sellaisia henkilöitä, joilla olisi pätevyyttä perehtyä lasten ja nuorten ongelmiin. Arvelen, että tässäkin asiassa kuten kaikessa muussa, Aito Avioliitto ry lyö kirveensä kiveen. Nykyisen puheenjohtajan sosionomin koulutuksella ei ole muuta relevanssia kuin fundamentalistisen sorron ja syrjinnän edistäminen puheenjohtajan nykyisessä työpaikassa – Askolan seurakunnassa.

Aito Avioliitolla tuskin on muuta tarjottavaa kuin ”sielunhoitoterapiaa” ja se taas on perustuu selvästi epätosiin uskomuksiin.

3.
Aito Avioliitto pyrki esittämään itsensä uskontokuntiin sitoutumattomana yhdistyksenä. Heti perustamisestaan lähtien oli selvää minkä suunnan puulaakista oli kysymys: Aito Avioliitto sijoittuu uskonnolliseen kristilliseen oikeistoon ja siinäkin sinne aivan oikealla olevaan äärilaitaan.

Yhdistyksen puuhamiehet, entinen puheenjohtaja Rahkonen ja Patmoksen pellehermanni Pasi Turunen ovat fundamentalisteja sieltä törkeimmästä päästä. Nykyinen johtokaksikko, Susanna Koivula ja Sarah Rizzo, ovat vieläkin törkeämpiä: heidän ei tarvitse kuin hengittää, niin paskapuhemittari hyppää ihan tappiin.

Aito Avioliiton taustalta löytyy tuomitun talousrikollisen, Leo Mellerin, Patmos Lähetyssäätiö. Dominionistisen kiilastrategian mukaan Aito Avioliitto pyrki ulottamaan sorron ja syrjinnän poliittiseen päätöksentekoon.  Tätä syrjinnän ja sorron legitimointia varten perustettiin Eduskunnan Familia-verkosto, jossa siinäkin Koivula puuhastelee mukana.

Edelleen Aito Avioliiton yhteydet amerikkalaiseen MassResistanceen on verifioitu. MassResistance on saanut kyseenalaisen kunnian kuulua vihajärjestöjen listaan. Lisäksi Aito Avioliitolla on yhteistyötä ranskalaisen La Manif pour tousin kanssa. Lisätäänpä joukkoon vielä englantilainen Coaliton for Marraige.

Tällainen poppoo siis pyrkii värväämään lapsia sortamaan ja syrjimään muita ja se ei ole nuorisotyötä vaan indoktrinontia, mutta mitäpä Aito Avioliiton törkimykset eivät olisi valmiita tekemään, jotta he voisivat syrjiä ja sortaa muita kuin heidän kaltaisiaan änkyröitä. Tämä tekee heistä pelkkiä epäihmisiä ja vielä pahimman laatuisia epäihmisiä.

4.
Aito Avioliiton konkari, Pasi ”Paskakasa” Turunen on meritoitunut jo aiemmin lasten kiusaamisessa. Hän päässyt mm. puhumaan kouluihin ja siitä ei voi yksinkertaisesti seurata mitään rakentavaa.
Kirjoitin aiheesta 2.1.2016. Kirjoituksen voi käydä lukemassa tuolta:
Pasi-Paskakasa on tuonut toistuvasti esille väkivaltaisen vihamielistä maailmaansa mm. toisen paskakasan, Leif Nummelan, ohjelmaasa – Cafe Raamtussa.

5.
Kun spn-avioliittolain vastustaminen meni ihan reisille, niin viime talvena aitoaviot alkoivat kiukutella Opetushallitukselle tasa-arvo-oppaasta. Tämä poiki mm. Familian-verkoston kansanedustajana toimivan mulkun, Antero Laukkasen, vireille paneman kantelun oikeuskanslerille. Lyön vaikka vetoa, että sekin kantelu kusee nilkoille. Ilmeisesti Laukkanen ja kumppanit ymmärtävät, että heidän sortoa ja syrjintää ajava politiikkansa ei saa muiden kuin hyvin pienen marginaaliryhmän kannatuksen. Tästä syystä värväystoiminta täytyy kohdistaa lapsiin ja nuoriin. Aito Avioliiton värväystoiminta on yhtä tuomittavaa jihadistien ja Isisin värväystoiminta. Oikeastaan niillä ei ole mitään eroa.

Amerikkalaisen evankelistan Josh McDowellin mukaan lapset on napattava nuorina, jotta heistä tulee kuuliaisia jopa heidän itsensä kannalta haitalliselle järjestölle. Get them while they are young! Tämä näyttää Aito Avioliittokin ymmärtäneen.

Aito Avioliiton menetelmät ovat niin tuttuja terroristipiireistä ja vihajärjestöistä: Ensin luodaan keinotekoinen ongelma ja sitten itse tarjotaan siihen ratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti