maanantai 1. elokuuta 2016

Kansanlähetysopisto ajaa sortoa ja syrjintää valtionavun turvin



Viidettä herätysliikettä, viidesläisyyttä, lähellä olevan Kansanlähetysopiston toiminnan päämääränä on edistää syrjintää ja sortoa, levittää selvästi haitallisia uskonnollisia epätotuuksia ja pyrkiä kaikin mahdollisin keinoin pysäyttämään ihmisoikeuksien toimeenpaneminen Suomessa: Kaikki tämä vielä valtion taloudellisella tuella.

Kansanlähetysopisto toimii kansanopiston statuksella ja sää täten Suomen valtiolta huomattavaa taloudellista tukea. Ilmeisesti valtio on valitettavan välinpitämätön sen suhteen, että Kansanlähetysopisto levittää syrjintää tiettyjä vähemmistöryhmiä (enimmäkseen homoja) kohtaan sekä suhtautuu torjuvasti mm. naisten oikeuteen omaa kehoaan koskeviin ratkaisuihin esim. aborttitapauksissa.

Edelleen Kansanlähetysopisto on rehtorinsa, Niilo Räsäsen, välityksellä esittänyt, että uskonnonvapaus tarkoittaa kristittyjen oikeutta uskoa omaan jumalaansa. Kyllä se on niinkin, mutta Räsänen jättää huomiotta, että ihmisillä on oikeus olla uskomatta yhteenkään jumalaan sekä välttyä uskontojen haitoilta. Usko ja uskonto ei voi kumota ihmisen oikeutta yksityisyyteensä.

Tänäkin vuonna Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsänen sai ehkä tarkoituksellisesti huomiota julkaisemalla vaimonsa, kansanedustaja Päivi Räsäsen, kanssa ”avioliittokirjan”, jossa propagoitiin jo hyväksyttyä ja maaliskuussa 2017 voimaan astuvaa spn-avioliittolakia vastaan. Vaikka rehtori Räsänen olisikin julkaissut kirjan yksityishenkilönä, on selvää, että hän on käyttänyt sekä omaa Kansanlähetysopiston rehtorin asemaansa lisättynä luterilaisen kirkon papin statuksella että vaimonsa kansanedustajan asemaa kirjan markkinoinnissa.

Räsäsen pariskunta on ennenkin kunnostautunut yllytyksessä lainvastaiseen toimintaan. Kolme vuotta sitten Kansanlähetyspäivillä Päivi Räsänen esitti, että uskovan tulee jättää noudattamatta Suomen lakia, jos laki on ristiriidassa Raamatun kanssa.

Räsästen kirjan kustansi viidesläinen ja täten Kansanlähetysopiston lähellä olevan Uusi Tie. Kyseinen kustannusyhtiö julkaisee myös samannimistä verkkojulkaisuja, jonka päätoimittaja Leif Nummela on toistuvasti hyökännyt jo voimassa olevia ja jo hyväksyttyjä Suomen lakeja vastaan. Viidesläinen propaganda koneisto on siis melko monipolvinen.

Kansanlähetysopiston toiminnan tekee epäeettiseksi myös se seikka, että opistolla järjestetään apologiafoorumeita ja apologiakoulutusta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että opiskelijoita opetetaan valehtelemaan uskonsa nimissä: uskottavilta kuulostavilla perusteluilla pyritään puolustamaan selvästi epätosia ja Suomen lain vastaisia toimintoja. Tällaiseen toimintaan Suomen valtio on myöntänyt valtionapua.

Aplogiafoorumilla on vuosien mittaan ollut sekalainen joukko puhujia. Yksi esiintyjistä on ollut Tapio Puolimatka, joka professorin tittelinsä turvin on esittänyt täysin yhteneviä puheenvuoroja Räsästen kanssa. Kyllä Puolimatka saa sanoa ihan mitä tahansa, mutta kun se tekee valtionapua nauttivan kansanopiston tiloissa ja tilaisuudessa, niin myös itsekin valtion palkkalistoilla olevan professorin rike on jo raskauttava.

Suomen valtion tuleekin lopettaa kaikki valtionapu Kansanlähetysopistolla em. seikoista johtuen. Tilannen on jatkunut aivan liian kauan. Veronmaksajien rahoilla on tuettu lainvastaista kiihotusta kansanryhmää/ryhmiä vastaan epätosin argumentein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti