lauantai 27. elokuuta 2016

Usko diskvalifioi Päivi Räsäsen KELAn pääjohtajakisasta



Päivi Räsänen pyrkii KELAn johtajaksi. Usko kuitenkin diskvalifioi Räsäsen koko kisasta.

Räsäsen meuhkaaminen julkisuudessa milloin mitä edistyksellistä asiaa vastaan johtaa siihen, että ehkä muodollisesta pätevyydestä huolimatta Päkä on siihen virkaan täysin sopimaton.

Jos ihminen pitää rukoilua relevanttina lääketieteellisenä toimintatapana lääketieteellisestä koulutuksesta huolimatta, niin hän on harhainen, eikä täten sovi virkaan, jossa faktat ovat faktoja. Muutaman kerran Päkä on myös sanonut, että jokin hänen kuvittelemansa ”jumalan laki” on merkittävämpi kuin Suomen valtion lait. Tällainen henkilö siis pyrkii virkaan, jossa laillisuusperiaate on ensiarvoisen tärkeää.

Nämä viidesläiset ovatkin olleet taitavia soluttautujia. Heitä löytyy paljon opettajissa, valtion viranhaltijoissa yms. Seuraavana soluttautumisen kohteena näyttää olevan juuri KELA.

KELAn pääjohtajan paikalta Räsänen saisi harjoittamalleen syrjintäpolitiikalle painoarvoa. Päkä on ollut tukemassa mm. Aito Avioliitto ry:tä, jonka ainoa tavoite on seksuaalivähemmistöjen syrjiminen ja noiden vähemmistöryhmien oikeuksien toteutumisen estäminen. Samaa pätee Eduskunnan Famila-verkostoon, jonka alullepanijana oli Päkän puoluetoveri Antero Laukkanen, joka muuten on aivan yhtä epärehellinen kuin Päkä. Realismi ja rehellisyys eivät ole koskaan olleet Kristillisdemokraattien hyve.

KELAn pääjohtajan pallilta Päkä pääsisi laukomaan suomalaisten hyvinvoinnin kannalta vihamielistä agendaansa saaden takuulla aika usein mediahuomiota. Ihmiset eivät ole tyhmiä ja useimmat osaavatkin panna Päkän jutut mappi Ö:hön, mutta myös niitä löytyy, jotka pitävät juttuja valideina, jos jokin merkittävässä asemassa olevan henkilö laukoo jotain – ihan mitä tahansa täysin pähkähulluakin.

KELAn pääjohtajan pallilta Päkä pääsisi tukemaan taantumuksellisen puoluetoverinsa Sari Tanuksen toinen toistaan haitallisempia lakialoitteita. Tanus on osoittautunut melkoiseksi konnaksi lyhyen eduskuntauransa aikana. Päkällä on tosin paljon pitempi kokemus poliittisen perseilyn saralla.

Ateistin ajatushautomo jää tarkkailemaan Päivi Räsästä ja palaa asiaan kun aihetta on. Räsäsen tapauksessa aihetta on lähes aina kun Päivi avaa suunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti