torstai 25. elokuuta 2016

Aito Avioliiton puhuva aasi, Timo Lehtonen, häröilee kansanedustaja Jaana Pelkosen blogin kommenteissa



Uuden Suomen Puheenvuoro-palstan kansanedustaja Jaana Pelkosen blogissa häröilee Aito Avioliitto ry:n ja Eduskunnan Familia-verkoston puhuva aasi, Timo Lehtonen. Timpan uskonnollisuuden tuntien hän pitää Raamatussa esiintyvää puhuvaa aasia joskus eläneenä eläimenä, mutta ei huomaa, että hän tekee jutuillaan itsestään puhuvan aasin. Mahtaa olla Timpasta perin vittumaista, että jokainen hänen väitteensä on debunkattu moneen kertaan?

Timpasta taitaa olla vittumaista sekin, että Jaana Pelkonen on nainen, joka antaa faktoilla Timpalle pataan kerta toisensa jälkeen. Erityisesti tuo ”nainen” on Timpan uskonveljistä, Ahviosta ja Rahkosesta, epäilyttävää. Tämä homoeroottinen kaksikkohan järjesti taannoin Täyteen miehuuteen -seminaareja. Kuinka nämä uskonsankarit Timppa siellä muiden mukana voivatkin olla noin epävarmoja itsestään? Jaana Pelkonen, tuo mimmi melkonen…

Taannoin esitin tässä blogissa, että Timppa on kuin Pavlovin koira tai B.F. Skinnerin rotta reagoiden tiettyihin ärsykkeisiin ehdollistetulla tavalla. Siitähän Timppa vähän kimmastui, mutta toistetaan taas: Timppa on aina jutussa mukana kun Uudessa Suomessa mainitaan homo, lesbo, avioliittolaki, trans-ihmiset ja muu sen suuntainen.

Timpan jutut ovat viihdyttävää komiikkaa. Tosin arvelen, että Timppa on ihan tosissaan juttujensa kanssa. Se kertoo Timpasta aika paljon. Hänelle on faktat väännetty rautalangasta niin yksinkertaisesti kuin asian ymmärtämisen kannalta on mahdollista, mutta uskonharha estää Timppaa hyväksymästä karuja faktoja. Faktoihin perehtyminen tuhoaa uskon ja uskon mentyä Timpalla ei ole oikein edes huonoja perusteita muiden syrjintään.

Timo Lehtonen on hyvin lähellä viikon 34/2016 Aasinlakki-palkintoa ja nyt on vasta torstai.

Pelkosen blogi ja Timpan kommentit blogin kommenttiosuudessa löytyvät tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti