perjantai 1. huhtikuuta 2016

Aito Aviolitto ry:n tukeminen tuli Patmokselle kalliiksi



Patmoksen taloudessa on 300 000 euron kupru. Asiasta kertoi itse Patmoksen pääjehu Leo Meller.

Vuonna 2014 Patmoksen talous oli vielä plussalla, ei paljon mutta kuitenkin. Tuloslaskelman viimeinen rivi saatiin positiivisesti sijoitusinstrumenttien ansiosta. Varsinainen toiminta tuotti 50k tappiota.

Patmos on ollut näkyvästi esillä Aito Avioliitto ry:n touhuissa. Toinen toimeenpanija Aito Avioliitto ry:n masinoimasta kansalaisaloitteessa oli Patmoksen pellehermanni Pasi Turunen. Siinä puuhassa rahaa siirtyi Patmokselta ”aitoavioliittolaisille”. Tämä Aa:n johtoryhmä ilmoitti toimivansa nollabudjetilla, mikä ei tietenkään voi pitää paikkaansa, sillä painotuotteet maksavat. Eikä se Heurekan luentosalikaan tainnut olla ilmainen.

Patmos mediasiipi omistaa yli 80 prosenttia kustannusyhtiö Kuva ja Sana Oy:stä, joka kaiketi kustansi Aa:n painotuotteet. Kiville meni sekin bisnes.

Nyt sitten Patmoksen pääjehu, Leo Meller, on joutunut pariin otteeseen puuttumaan peliin aloittamalla sen niin perinteisen rahan kerjäämisen. Meller lanseerasi huiman uuden käsitteen – talousliiton uskovan ja Jumalan välillä. Hyvin on pääjehu sisäistänyt Amerikan meiningin.

Meller on onnistuneesti synkistellyt vuosikymmeniä erilaisten uhkakuvien kanssa ja aina Patmoksen ystävät ovat maksaneet. Meno sen kuin jatkuu yhtä epärehellisenä. Kun tulot pienenevät, niin toimintaa pitäisi sopeuttaa tulojen mukaan. Sellainen tuskin sopii Patmoksen hyvin palkatulle eliitille.

Saa nähdä millaiseksi Patmoksen talous päätyy tämän vuoden jälkeen. Eiköhän Meller saa kerättyä taas kerran puuttuvat eurot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti