sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Patmoksen Pasi Turusen on aina ihan pakko valehdella



Patmoksen Pasi Turunen on aika paatunut ja patologinen tapaus valehtelunsa kanssa. Tällä kertaa Pasi yritti vääntää Breitbartin ”uutisen” omaan agendaansa sopivaksi, mutta narahti housut kintuissa valehtelusta. Sitten Pasi joutui puolustuskannalle ryhtyen selittelemään kirjoitustaan.  Jo Patmoksen omilla sivuilla todennettiin Pasi valehtelu. Sinänsä hassua, että Patmos julkaisi Turusen kirjoitusta koskevan lyhyen kritiikin.

Breitbart ei ole lähteenä mitenkään luotettava. Se on Amerikan mv-lehti eli silkkaa puppua. Valehtelussa nuo patmoslaiset ovat omaksuneet Amerikan meiningin oikein hyvin.

Tässä keskustelupalstoilta muutama kommentti koskien tuota em. Pasi Turusen kirjoitusta.

hyvän-tiedon-puu kirjoitti:
Toisaalta - voisihan sen Aito Avioliitto ry:n sihteeri Pasi Turusen kaunokirjallisen kyhäelmän tulkita myös Raamattuun pohjautuvana satuna, jossa utopistiseen maailmaan sijoitettu lammas kokeilee rajojaan ja haluaa tietää, miltä maistuu pahan tiedon puussa kasvanut hedelmä. Nälkä kasvaa syödessä, sanotaan!

Sivusta seurannut kirjoitti:
Nämä Patmoksen ja Aa:n "uutiset" lienee tarkoitettu lähinnä omalle fanaattiselle tukijakunnalle joka uskoo johtajiensa väitteet miettimättä ja pitää oikaisuja mustamaalaamisena ja vainona kuten tässäkin kommentissa näkee.

qwertyilija kirjoitti:
Ensin uskisoppilas salanauhoitti opettajansa ja itsensä välisen kahdenkeskisen puhelun, missä hän yritti syöttää tuon opettaja Abbaten suuhun omia olkiukkoväitteitään. Sitten tuo uskisoppilas toimitti sen salanauhoituksen opettajansa esimiehelle ja tuo esimies, proffa McAdams pisti sen salanauhoituksen plus kasan perättömiä höpöväitteitä opettaja Abbatesta omalle nettisivulleen kysymättä lupaa keneltäkään.
Kun tuo McAdams sitten sai kenkää noista selkeistä rikkomuksistaan, niin Patmoksen Pasi Turunen hyökkää julistamaan:
"Sateenkaarilipussa on lopultakin vain yksi väri: Suvaitsematon!"
eli että heidän sananvapauttaan on rajoitettu ja suvakkien suvaitsemattomuuus globaalisti todistettu todeksi.
Joko Pari Turunen on laiska typerys, joka ei vaivaudu tarkistamaan taustoja tai sitten Pasin rillen läpi kaikki näyttää tuolta eli typerys joka tapauksessa.

Pasin kirjoituksen voi lukea tuolta:
Sen mitä todella tapahtui voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti