tiistai 5. huhtikuuta 2016

Pekka Reinikaisen ratkiriemastuttava kreationismi



Minua riemastuttaa aina kun Reinikaisen Pekka on riemastunut. Eihän äijän jutuissa mitään tolkkua ole, mutta silti Pekan jutut ovat niin yliampuvia, että jo pelkästään se on riemastuttavaa.

Seurakuntalaisen blogissaan 28.3.2016 Pekka tarinoi otsikolla Käsittämätön juttu. 

Pekka oli ilahtunut, kun ”tiedelehti” PLOS ONE oli julkaissut kiinalaisten heppujen tutkimuksen, jonka mukaan kreationismi olisi mahdollinen, jopa todennäköinen, universumin selitysmalli.

Kuinka ollakaan, tuota kiinalaisten ”tutkimusta” ei enää löydy. Muutenkin PLOS ONE ei ole niitä kaikkein ”luotettavimpia tiedejulkaisuja”. Se toimin Open Access – periaatteella ja sen vertaisarviointien taso vaihtelee aika laajalla skaalalla.

Tästä Pekka tietenkin kehittää kuluneen salaliittoteorian: tiedejulkaisut eivät uskalla julkaista joitain tutkimuksia ja tutkimusraportteja, koska ne todistavat Pekan hellimän luomisopin puolesta.

Jos joku osoittaisi luomisen faktaksi, niin sellainen heppu olisi juhlittu sankari. Kaikki tähän mennessä kumuloitunut tieto on kuitenkin luomisoppia vastaan, eikä ole edes viitteitä, että tilanne tulisi muuttumaan. Pekka voi odotellessaan kirjoittaa näitä riemastuttavan idioottimaisia blogejaan.

En usko, että Pekan harhainen propaganda on käännyttänyt yhtäkään ateisteja Pekan kristinuskon kannattajaksi. Moni uskovainen on taas varmasti luopunut uskostaan luettuaan Reinikaisen Pekan idiotismia.

Ei vaan löydy Pekalta kompetenssia sanoa yhtään mitään tieteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti