torstai 14. huhtikuuta 2016

Patmoksen Keskitalo ei taida sittenkään onnistua käännyttämään muslimeja kristityiksi



Patmoksen sivuilla ko. säätiön muslimityöntekijäksi palkattu Timo Keskitalo valottaa hieman millaista paskaa muslimien käännyttäminen kaikessa epäeettisyydessään on.

Jutun teema kaiketi on se, että muslimit saadaan käännytettyä kiihkoileviksi kristityiksi, kun taivashepun nimi vaihdetaan toiseen. Keskitalo sitten yrittää selittää ummet ja lammer siitä, kuinka Jeesus on niin todellinen ja kuinka kristittyjen jumala on eri jumala kuin muslimien. Tätä samaa pajunköyttä on syötetty ihmisille vuosisatoja, jopa vuosituhansia.

Islam, Judaismi ja kristinusko polveutuvat kaikki kolme Abrahamista, mikä sekin on hölmöä, koska Abraham ei ollut historiallinen henkilö. Siihenhän kaikki uskonnot perustuvat: keksittyihin tarinoihin, joita vaaditaan pakolla ja uhalla pitämään totena. Pakottamisessa nämä kolme aavikkobarbaarien uskontoa ovatkin oikein kunnostautuneet.

Kirjoituksensa loppukappaleessa Keskitalo sanoo: Jos joku ei usko Jumalaan, olkoon vaiti. Mutta saakoon Jumalaan uskova kertoa elämän tärkeimmästä asiasta; pelastuksesta uskon kautta Jeesukseen.

Tuosta nyt voisi kehitellä pitkänkin jutun koskien sananvapautta ja uskonnonvapautta, mutta olkoon. Sen verran vain, että meidän ateistien on oltava entistäkin äänekkäämpiä, jotta ”keskitalot” ja kumppanit eivät pääse levittämään epätosiin uskomuksiinsa perustuvaa ja kaikin puolin ihmiskunnan haitallista uskoaan; olipa tuo usko sitten mitä tahansa.

Keksitaloa taitaa vaan kismittää, ettei muslimien käännyttäminen ottanut oikein onnistuakseen. Taas jää meidän maallistuneiden sekulaarien humanistien tehtäväksi sopeuttaa maahanmuuttajat maallistuneeseen Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti