torstai 7. huhtikuuta 2016

Patmoksen Leo Meller harjoittaa damage controllia



Aina kun Patmoksen pääjehu, Leo Meller, aktivoituu blogikirjoittajana, niin se on selvä merkki siitä, että Patmos tarvitsee rahaa. Meller julkaisi uusimman aivopierunsa Patmoksen sivuilla 6.4.2016. Jutun otsikko oli Onko paavi tietämätön Jumalan identiteetistä?

Muutama viikko sitten Meller raportoi Patmoksen tarvitsevan pikaisesti 300 000 euroa. Tuolloin Meller lanseerasi talousliiton käsitteen. Ko. talousliitto vallitsee Jumalan ja Patmokselle kahmalokaupalla rahaa antavan uskovan välillä.

Sellainen paskanpuhuminen taisi osua omaan nilkkaan. Noin härskin pöyristyttävä huijaaminen suututti jopa taantumuksellisimpia Patmoksen ystäviä. Nyt sitten Meller joutuu harjoittamaan damage controllia.

Mikä on sen parempi tapa ohjata negatiivinen julkisuus pois omista puheita kuin sättiä paavia? Samalla voi vähän pönkittää islamofobiaa. Kyllä sillä pian puuttuvat eurot saadaan kasaan.

Miksi Patmos ei käytä aiemmin rahastoituja varoja kuprun paikkaamiseen? Vuoden 2014 tilinpäätöstietojen mukaan Patmoksella oli rahastoituja varoja yli 2 milj. euroa.

Lisäksi Melleriä – kuten montaa muutakin fundamentalismia – näyttää harmittavan se, ettei fundiksilla ole yhtä tehokasta arsenaalia kuin islamisteilla ja jihadisteilla. Meller muiden mukana yrittää tehdä eroa kristittyjen ja äärimuslimien välillä, mutta kyseessä on vain hiuksenhieno aste-ero: molempia osapuolien tavoitteena on väkivaltaisen alistava teokratia. On vain ajan kysymys, milloin nämä kiihkomieliset uskovat löytävät toisensa.

Taas jää meidän sekulaarien humanistien tehtäväksi minimoida näiden mellereiden aiheuttamat haitat.

Mellerin kirjoituksen voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti