lauantai 16. huhtikuuta 2016

Patmoksen Markku Vuorinen haluaa oppia puhumaan siansaksaa



Patmoksen pellehermanneista on tällä kertaa ollut Markku Vuorisen vuoro häröillä blogissa, jonka otsikko oli Mihin profetiat ja kielillä puhuminen ovat hävinneet?

Siinä sitä onkin Vuorisella pohdittavaa. Olisiko sittenkin niin, että sekä profetiat ja kielillä puhuminen on todettu niin noloksi ja mielipuoliseksi puuhaksi, ettei kukaan halua tehdä itsestään narria – tai no Markku Vuorinen haluaa.

Vuorinen kirjoitti:
Anttoni-isäntä aloitti usein sanoilla; ”saparat sai ”, Hilja taas sanalla; ”anakonda su ”; Osmo vuorostaan starttasi; ”saidi pakadat saidi.” Olihan siinä vähän toisella kymmenellä olevalla pojalla ihmettelemistä. Useiden naisten ääni muuttui kireäksi ja miesten taas hieman aleni. Näiltä pohjilta ja näillä kokemuksilla lähdin kohden oman elämäni karismaattisten kokemuksien maailmaan.

On siinä ollut lapsella ihmettelemistä. Nuo aikuiset olivat enemmän psykiatrisen hoidon tarpeessa kuin Markku osasi kuvitellakaan.

Sitten seuraa Vuorisen polveilevaa kerrontaan, jonka johtopäätös oli ennalta arvattava: Olin saanut kielilläpuhumisen lahjan, joka jäi pysyväksi. Täten paskanpuhujasta tuli sen lisäksi siansaksan puhuja, mikä on Vuorisen kannalta aivan helkkarin noloa.

Tämän jälkeen Vuorinen jaarittelee siitä, kuinka vähän tuollaisen mongerruksen selittäjiä on. Jutun juoni on: ensin joku puhuu ihan täyttä puuta heinää ja sitten joku toinen tulkkaa jutun selkokielelle. Kyseessä on siis tuplakusetus. Tällaista mielipuolista käytöstä sitten vielä pidetään tavoiteltavana.

Vuorisen loppulauseetkin ovat sitä samaa hulluuden oiretta:
Nöyrin mielin olen rukoillut, että Herra antaisi minulle kielilläpuhumisen selittämisen armolahjan, enkä olisi pahoillani vaikka osaisin profetoidakin. Haluan helluntain takaisin!

Tuollaiset kuuluvat suljetulle osastolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti