keskiviikko 2. elokuuta 2017

Älkää vaivatko minua islamilla ja terrorismilla




Pelkokertoimen kasvattajat maalailevat uhkakuvia islamista ja terrorismista. Tämä oikeiston – mukaan lukien uskonnollinen oikeisto – strategia on hölmö; ehkä peräti kaikkein hölmöin mahdollinen strategia, jolla pyritään vaikuttamaan poliittiseen päätöksentekoon kääntämällä ja käännyttämällä ihmiset pelokkaaksi lammaslaumaksi.

Tässä blogissa – kuten monessa muussa vastaavassa – on pilkottu ja paloiteltu islam, joten sen typeryyskin on dokumentoitu aivan yhtä kuin kristinuskon. Tässä suhteessa yksikään uskonto, myös nuo kaksi edellä mainittua, ei selviä testistä. Tästä huolimatta islamin puolustajia löytyy siinä missä kristinuskonkin. Luulisi ihmiskunnan kasvaneen ulos Lähi-idän primitiivisten aavikkobarbaarien uskomuksista.

Pelkokerrointa kasvatetaan myös hypoteettisella terrorismilla. Tilastollisesti globaalisti elämme ihmiskunnan historian rauhallisinta aikaa. Jossain päin maailmaa taitaa aina paukkua, joten mitään uutta ei löydy siltäkään rintamalta.

Jos satun kuolemaan terroristi-iskussa, siihen loppuu elämäni, eikä asiaan liity mitään sen kummallisempaa. Yksi tapa kuolla on sekin, ei sen parempi, ei sen huonompi.

Älkää siis vaivatko minua islamilla ja terrorismilla. Olen jo ilmoittanut kantani, eikä toistaiseksi ole ilmennyt mitään sellaista, että minun täytyy tarkistaa kantaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti