perjantai 18. elokuuta 2017

Laura Huhtasaaren natsismi



Äärioikeistolaisuuden edustajien kärkinimi Suomen eduskunnassa, Laura Huhtasaari, on hätää kärsimässä ja samassa suossa tarpovat Huhtasaaren puolueen, persujen, äärioikealle kallellaan olevat hyödylliset idootit.

Huhtasaari on kerta toisensa jälkeen ylistänyt hänen mielestään merkittävää valtiomiestä, Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia. Viikonlopun sattuneiden Charlottesvillen tapahtumien tiimoilta luulisi näiden Suomen ”huhtasaarien” ymmärtävän Trumpin olevan valkoisen ylivallan kannattajien ja uusnatsien tärkein suojelija, joka sattuu asumaan Valkoisessa talossa. Tosin sellaista jotkut pitävät meriittinä.

Vielä kun Trump sattuu valehtelemaan lähes joka lauseessa ja Laura Huhtasaari varauksettomasti kannattaa tuon ”oranssipään” sanomisia, niin tämä tekee Huhtasaarestakin uusnatsin ja ennen muuta valehtelijan. Tosin Lauran uskonnollinen fundamentalismi on altistanut hänet valehtelulle, sillä jumalien pitäminen reaalimaailman olioina kertoo arvostelukyvyn totaalisesta puutteesta.

Aina kun Lauran idoli Donald, sanoo jotain Laura kirjoittaa blogin Uuden Suomen Puheenvuoroon, jossa hän yrittää siirtää huomion toisaalle omista erittäin epäeettisistä näkemyksistä. Näin tapahtui taas eilen.

Suomalaiset natsit, mukaan lukien Laura Huhtasaari, tulee haastaa kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Presidenttiehdokkuus ei tee Huhtasaaresta immuunia kritiikille kuten presidenttiys ei tee Trumpistakaan immuunia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti