perjantai 25. elokuuta 2017

Absurdit synnytystalkoot



Demarit eivät sitten vain osaa, eivät edes oppositiossa ollessaan. Tällä kertaa asialla oli puolueen puheenjohtaja Antti Rinne, joka esitteli eduskuntaryhmän kesäkokouksessa synnytystalkoot-termin.

Synnytystalkoot? Ihan absurdia!

Tuollaisia möläytyksiä voisi odottaa persuilta ja kristillisdemokraateilta, mutta sitten demaripomokin menee laukomaan läpiä päähänsä siten, että se saattaa kostautua seuraavissa vaaleissa. Demareiden europarlamentaarikko, Liisa Jaakonsaari, sanoi, että talkoot tuovat mieleen kansallissosialismin. Niin se tuohon ja sellaista voi odottaa juuri persuilta ja krisuilta.

Tiedotusvälineissä asiaa on kysytty ihmisiltä, eikä Rinne saa paljon ymmärrystä. Hyvä niin, sillä asia olkoon kunkin omassa harkinnassa, eikä valtion tule kannustaa tai estää ketään lisääntymästä.

Eiköhän olisi jo korkea aika näiden ”anttirinteiden” myöntää lasten olevan sellaisia riiviöitä, että sellaisten hankkiminen ei ole oikein houkuttelevaa tapahtuipa sitten mitä tahansa.

Tätä samaa aihetta on käsitelty tässäkin blogissa tänä vuonna jo useamman kerran, mutta aina nuo möläytykset pääsevät yllättämään. Sen verran hölmöä on edes olettaa, että joillain poliitikon sanomisella olisi jotain merkitystä, koska edes taloudelliset kannusteet eivät ole kääntäneet länsimaissa syntyvyyttä suuremmaksi.

Naiskentelu on oikein mukavaa, eikä nykyään kenenkään ole pakko tulla raskaaksi vastoin tahtoaan. Tästähän eivät nämä ”rinteet” koskaan puhu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti