torstai 17. elokuuta 2017

Charlottesvillen tapahtumat keskustelupalstalla



Kun Charlottesvillen tapahtumista keskusteltiin Suomi24: luterilaisuuspalstalla, niin nimimerkki George L. esitti hulvatonta komiikkaan kommenteissaan. Valitettavasti hän taitaa olla ihan tosissaan esittämänsä humpuukin kanssa.

Tässä pari poimintaa George L:n kommenteista:

Mitä h e l v e t i n väliä sillä on että joku tuomitsee sanoilla jonkun asian, mitä konkreettista hyötyä siitä on? Viranomaiset ottavat kiinni ja oikeuslaitos tuomitsee. Ja älä huoli! Kukaan ei tule lopulta pääsemään kuin koira veräjästä mistään pahanteosta tässä maailmassa. Jumala on oikeudenmukainen! Helvetti on ikuinen! Aamen, aamen! HYVÄ! Kaikki väärämieliset ja pahantekijät heitetään niska-pers otteella tuliseen järveen itkemään ja kiristelemään hampaitaan. Ikuisuus on pitkä aika miettiä mitä tuli tehtyä, samalla kun tuska ja piina on sietämätön.

Oikeistolaisella ei ole järkeä olla rasisti, sellainen on huonoa bisnestä, eikä sellaisella ideologialla menesty ja rikastu ja saa liiketoimintaa laajennettua ulkomaille, kaikkialle maailmaan. Eikä oikea Pyhällä Hengellä täyttynyt kristitty voi olla rasisti! Oikeat rasistit Jumala heittää varmasti tuliseen järveen, kuten kaikki muutkin väärämieliset. Muistutan edelleen että Jumala on lopulta Tuomari ja Teloittaja jokaiselle ihmiselle. Jeesus päättää jokaisen ihmisen kohdalla viettääkö tämä ikuisuutensa tulijärvessä vai uudessa maassa. Joten turha huolia, oikeus tapahtuu lopulta ja väärämielisten osa on toinen, iankaikkinen kuolema, eli ikuinen ero hyvästä Jumalasta. Siellä saatte temmeltää keskenänne kaikki väärämieliset mielin määrin, perkeleen ja sen enkeleiden seurassa, jos niissä kammottavissa oloissa pystytte. Jumalan omat taas kaikista kielistä, suvuista, kansanheimoista ja etnisyyksistä viettävät ikuisuutensa hyvän Jumalan läsnäolossa, maailmassa jossa ei ole mitään pahuutta eikä houkutuksia, ei niin minkäänlaista syntiä.

George on paras ateismin puolestapuhuja. Hänen versionsa uskosta on sellainen, että siihen ei halua koskea kukaan muu kuin Georgen kaltainen pähkinäaivo. Toivottavasti George häröilee vielä pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti