lauantai 26. elokuuta 2017

Perussuomalaisten radikaali terrorismi



Taas on näyttöä siitä, että persut ovat terroristijärjestö, joka toistaiseksi on ainoa laatuaan Suomen poliittisessa kentässä muutamaa todella pientä puoluetta lukuun ottamatta.

Tällä kertaa asialla oli persujen kansanedustaja, joka sattuu myös olemaan puolueensa 3. varapuheenjohtaja. Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Juho Eerolaa epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kyseessä on tietenkin vasta epäily. Kuitenkin samasta aiheesta on persuja tuomittu. Kyseessä on puolueen järjestelmällinen menettelytapa, joka kertoo kaiken tarpeellisen peruista. Mitään rakentavaa tuolta moukkien yhteenliittymältä ei voi edes odottaa.

Jo nyt, ennen kuin tutkinta on edes päässyt alkua pitemmälle, nämä radikalisoituneet ressukat nillittävät sananvapaudestaan. Toki heillä on sananvapaus, eikä sitä ole kukaan heiltä kieltämässäkään, mutta rikoslaki on laki, josta sen rikkojalle aiheutuu mahdollisesti seurauksia. Miksi persujen rikokset olisivat jollain tavoin hyväksyttäviä poikkeuksia?

Tässä blogissa olen jo aiemmin rinnastanut Yhdysvaltain republikaanit ja Suomen persut terroristijärjestöihin. Nämä poliittiseksi puolueiksi naamioituneet terroristijärjestöt ovat uhka maailmalle; republikaanit koko maailmalle ja persut onneksi vain Suomelle.

Persujen aiemmin kesällä tapahtunut hajaannus on paljastanut perusjen sekä heidän kannattajiensa radikalismin ja siitä seuraavat terroriteot. Tällaiset piirteet tulee haastaa kaikilla rintamille. Enää emme voi vaieta persujen radikaalien terrorismin edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti