tiistai 8. elokuuta 2017

Persut epätoivoisia Huhtasaaren humpuukin takia



Persujen kristofasistisen siiven edustajan, Laura Huhtasaaren, ilmoittautuminen presidenttikisaan on synnyttänyt pientä parran pärinää ja aivan hulvatonta komiikkaa.

Lieneekö Suomessa ollut toista yhtä tietämätöntä ehdokasta kuin Laura? Nainen on aivan pihalla niin ulko- kuin sisäpolitiikastakin. Tämä on taas johtanut siihen, että jokaista Lauran lausuntoa joudutaan selittelemään. Nimeänkin tässä Laura Huhtasaaren arvonimellä Ignoramus Rex. Aasinlakki-palkinnonhan Laura on jo saanut.

Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalle ilmestyi aivan uusia nimiä puolustamaan Lauran tärkeintä prinsiippiä nuoren-maan-kreationismia. Suomen johtavat kreationistit Törppö-Torppa ja Pekka Reinikainen ovat toistaiseksi olleet Lauran ehdokkuudesta aivan hiljaa. Nämä vähäisemmät kreationistit ovat joutaneet nolaamaan itsensä.

Persujen äänenkannattaja Suomen Uutiset riensi julkaisemaan jutun, jossa ateistit asetettiin moraalisesti huonoon valoon. Tietenkään sitä ei mainittu, että tuossa jutussa lähteenä oli amerikkalainen kristofasistinen ja kreationistinen ”think tank:” Mikään tuollainen julkaisutoiminta ei vähennä sitä, että Huhtasaari on kreationismissaan täysi idiootti. Saamme takuulla vielä monta ratkiriemukasta hetkeä Lauran kustannuksella.

Jotta touhu menisi vielä sekopäisemmäksi, niin toinen kristofasisti, Päivi Räsänen harkitsee ehdokkuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti