torstai 24. elokuuta 2017

Erään suomalaisen "uudestisyntyneen" salaliittohörhöilyä

Suomi24:n kommentaattori George L. ilhadutti minua taas kerran.



”On mahdollista että Trumpkin olla NWO käskyläinen.”

Kaikenlaiset jutut ovat mahdollisia, mutta hyvin harvat todennäköisiä tai millään tavalla toteuttamiskelpoisia. Minua aina suuresti huvittaa kun suomalaisiinkin uppoaa tuo NWO-hörhöily. Amerikkalaiset ”uudestisyntyneet” ovat pitkään olleet kaikenlaisten salaliittoteorioiden kannattajia, muta salaliitothan lakkaavat olemasta salaliittoja heti kun ne on paljastettu.

George, mitä NWO:n versiota tarkoitat? Niitä kun sattuu olemaan kymmeniä. Tuossa ylempänä on kommentissani mainittu tv-evankelista Pat Robertsonin kirja New World Order vuodelta 1991. Siinä trilogian kolmannessa osassa hahmotellaan kristillistä maailmanhallintoa, jossa toteutuu kaikki kristofasismin ikävimmät piirteet. Tarkoitatko tätä NWO:n versiota?

”Oli tai ei, niin joka tapauksessa USA:ssa on useita salaseuroja vallankahvassa.”

Kerro ihmeessä lisää, kun olet noista salaseuroista niin hyvin perillä. Tosin nekin lakkaavat olemasta salaisia, kun kerrot niistä minulle. Jos sinulla on jotain spesifiä tietoa sellaisista, niin FBI:n sivuilla voit ilmiantaa nuo salaseurat.

”Tämä koko Trump asetelma voi olla sen aikaan saannosta, tai sitten ei.”

Lyön todella ison summan vetoa, että ei ole.

”John Kerry & George W. Bush olivat/ovat molemmat Skull & Bones salaseuran jäseniä kun olivat vastakkain presidentinvaaleissa.”

Eipä tuo Skulls & Boneskaan mikään kovin salainen ole, eikä takuulla osa jotain hypoteettista Illuminatia. Skulls & Bones -touhuista tulee mieleen lähinnä elokuva National Lampoon’s Animal House, jonka pääosassa oli John Belushi. Kovin merkittävää salaliittoa yhden yliopiston (Yale) toisen vuoden opiskelijat eivät saa aikaan, ei varsinkaan kun tuon hupiklubin vanhimmat jäsenet ovat jo olleet pitkään haudassa ja uusien värvääminen ei ole oikein tuottanut tulosta. Kaljaa voi juoda ilman Skulls & Bones –jäsenyyttäkin. Sitä paitsi suurimmillaan muutama sata sekoilijaa ei saa aikaan kovinkaan iso salaliittoa liittovaltion hallinnossa, eikä kyllä missään muuallakaan.

George, mitä mieltä olet sellaisista yliopistojen kampuksilla vaikuttavista järjestöistä kuin John Birch Society ja Young Republicans?

Skull & Bones –sekoiluihin liitetään myös sellaiset suvut kuin Vanderbilt ja Kellogg Bushin suvun ja muutamaan muun lisäksi.

Onko siis Vanderbilt University Skulls & Bonesin etäpesäke? Vanderbiltissahan vaikutti suosikkiprofessorisi, jota tuolla ylempänä siteerasit. Onko Swein osa suurempaa salaliittoa? Ei kai sentään?

George, tiesitkö että Kelloggin murot on kehitetty sitä varten, että adventistinuoret eivät masturboisi? Kelloggin veljeksistä sillä toisella oli kaikkea muutakin yhtä nastaa peräruiskeista alkaen. Minulle ei vain ole selvinnyt, miten tiettyjen murojen syöminen ehkäisee masturbaatiota. Kelloggin murojen historiaa olen käsitellyt jo vuosia sitten yhdellä toisella palstalla teemalla ”muroja runkkareille”. Kai sitten murot liittyvät jotenkin myös Skulls & Bonesiin, mutta miten, ei aavistustakaan. Näin helppoa on keksiä olemattomia korrelaatioita. George, syötkö sinä Kelloggin muroja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti