maanantai 21. elokuuta 2017

Persut ja republikaanit terroristeja



Tällä hetkellä maailman vaarallisin järjestö on Yhdysvaltain republikaanien puolue. Puolueella on oma viiden tähden idiootti presidenttinä, senaatissa sillä enemmistö neljän tähden idiootteja sekä edustajain huoneessa enemmistö kolmen tähden idiootteja.

Lisäksi republikaanien taakse ovat ryhmittyneet niin uskonnollisen oikeiston idiootit kuin varsinaiset terroristit, fasisti, natsit ja lähes kaikki tuon oikean äärilaidan järjestöt Edelleen monet järjestöt, joiden nimessä on sana ”perhe” (family), on luokiteltu vihajärjestöiksi, mutta ovat nykyään muuttuneet terroristijärjestöiksi. Nekin kuuluvat republikaaniseen terroristiverkostoon.

Samanlaista kehitystä on havaittavissa Suomessa, kun poliittinen äärioikea laita on ryhmittynyt persujen taakse. Pienessä mittakaavassa näitä terroristeja löytyy kristillisdemokraattien joukosta ja yksittäistapauksina muista puolueista.

Onneksi persut eivät ole Suomessa hegemonisessa valta-asemassa kuten republikaanit USA:ssa. Mittakaavat ovat pienempiä ja niin ovat haitatkin. Lisäksi monipuoluejärjestelmä ei suosi hegemonista asemaa, hyvä niin.

Kaikesta huolimatta republikaanit ja persut tulisi luokitella terroristi-järjestöiksi. Heidän ideologiansa on yhteneväinen valkoisen ylivallan, natsien ja muiden vähäisempien totalitaristien kanssa. Keinot ovat moninaiset mutta päämäärä on sama – totalitaristinen valvontayhteiskunta, jonka perustana voi olla kristofasismi tai sitten pelkkä fasismi aivan äärimmilleen vietynä.

Jotta maailma olisi vähemmän vaarallinen paikka, kaikki tuollaiset yllä mainitut fasistiset terroristi-järjestöt tulee haastaa jokapäiväisessä elämässä, ei pelkästään puheiden tasolla vaan myös konkreettisten tekojen tasolla.

Mitään hyvää ihmiskunta ei voi odottaa republikaaneilta kuten ei voi odottaa perusiltakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti