perjantai 11. elokuuta 2017

Persutkin lukevat tätä blogia



Ei mennyt kuin puoli vuorokautta tuosta edellisestä postauksestani, niin persujen päivystävä dosentti, Arto Luukkanen, tarttui samaa aiheeseen Uuden Suomen Puheenvuoron blogissa otsikolla Suomalainen lapsikato ja ”pahanilman linnut”.

Luukkasen kirjoitus oli samaa nillitystä, mitä kuullaan taholta jos toiseltakin. Mikä siinä niin kyrsii, että suomalaiset eivät halua lisääntyä? Miksi edes pitäisi?

Luukkasen jutun juoni oli tietyille poliittisille suuntauksille tyypillistä olkiukkojen hakkaamista ja syyllisyyden siirtämistä muualle.

Luukkasen kirjoituksen kommentoijatkaan eivät selvinneet yhtään paremmin. Kaikenlaista syytä ja seurausta esitettiin, mutta ei oikein mitään verifioitavaa faktaa.

Luukkanen ja kommentoijat eivät sentään esittäneet raamatullisia perusteita suurista lapsilaumoista. Se olikin ainoa kirjoituksen vähän yllättävä tekijä. Yleensä lapsia ja naimista koskeviin kirjoituksiin löytyy tavallisesti vähintään yksi paheksuva fundamentalisti.

Ehkä näiden ”huolestujien” olisi syytä hyväksyä sellainen tekijä, että lapset ovat riiviöitä, eikä sellaisia kovin moni halua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti