torstai 21. toukokuuta 2015

Törppö-Torpan uudet toilailut



Pitkän hiljaiselon jälkeen anti-sankari Törppö-Torppa on aktivoitunut kirjoittamalla uuden blogipläjäyksen Uuden Suomen sivuilla. Kirjoitus on briljanttia idiotismia. Kokonaisuudessaan nauruhermoja kutkuttavan ”hengentuotteen” voi lukea tuolta:

Jo otsikko herättää hilpeyttä. Ei isoisät nyt niin kovin kaukaisia ole. Monet ihmiset muistavat isoisänsä oikein hyvin.

Törppö tekee heti otsikossa argumentaatiovirheen. Ihmiset isoisät ovat ihmisiä; eläviä olentoja. Kivet ovat kiviä; eivätkä millään tavoin elollisia. Kuitenkaan Törppö ei vie väitteitään loogiseen loppuun (tai tässä tapauksessa alkuun) asti: Tuo ”kaukainen isoisä” taitaa olla kvarkki. Mutta mikä kvarkeista? 

Ehkä Törpön isoisä olikin kivi? Täytyypä kysyä Törpöltä itseltään.

Ensimmäisessä kappaleessa Törppö tekee jo toisen argumentointi virheen. Törppö kirjoittaa:
No, siksi että materialistien joita esimerkiksi kaikki ateistit ovat sukupuu ei suinkaan johda Jumalaan vaan apinankaltaisten välivaiheiden kautta keittoon ja kiveen. Jeps, luit oikein keittoon ja kiveen.

Ateisti ei määritelmällisesti usko jumalien olemassaoloon, siinä kaikki. Ateistilla voi olla muita uskomuksia. Täten mikään ei tee loogisesti ateistista materialistia, toki suurin osa ateisteista taitaa sellaisia olla. Ateismi ei ole sama kuin materialismi kuten Törppö virheellisesti olettaa.

Keitto ja kivi? Elämän synnyn mekanismia ei vielä tiedetä riittävällä varmuudella. Suurella todennäköisyydellä elämä ei syntynyt keitosta ja kivestä. Siis jo kolmas argumentaatiovirhe, vaikka edelleen ollaan Törpön kirjoituksen ensimmäisessä kappaleessa. Minä voin sanoa varmasti, että elämä maapallolla ei syntynyt Raamatun jumalan toimesta. Mikään ei edes etäisesti viittaa sellaisen tapahtuman mahdollisuuteen.

Luonnontiede sen sijaan osoittaa tämän materialistisen "kertomuksen" täydeksi saduksi ja samalla luonnontiede vahvistaa sen mitä Raamattu opettaa.

Törppö nyt puhuu ihan pehmeitä: luonnontiede nimenomaan osoittaa tämän Törpön kammoksuman materialistisen kertomuksen hyväksi teoriaksi elämän synnystä. Tämänkaltainen epärehellisyys on valitettavan tyypillistä näille nuoren-maan-kreationisteille: he eivät vain voi puhua koskaan totta, vaan asiat käännetään päälaelleen ja toivotaan, että kukaan ei huomaa huijausta.

Tässä välissä voi sanoa, että Törppö on valehteleva paskiainen, kuten on tuo hänen kuvitteellinen jumalansa: molemmat esittävät epätosia väitteitä tosina. 

Sen sijaan teoria että keitto ja kivi olisivat ihmisen kaukaisia isoisiä ei saa tukea kokeellisista luonnontieteen havainnoista sillä koskaan ei ole havaittu että ihminen voisi lisääntyä muunkuin ihmisen kanssa.

Ei vittu Torppa! Jos et parempaa pysty, niin jätä juttusi kirjoittamatta. Luonnontiede ei takuulla pysty osoittamaan, että juuri Törpön kaukainen (kuinka kaukainen?) isoisä olisi keitto ja kivi. Ajatuskokeena se on kyllä viihdyttävä.

Kokeellisen luonnontieteen havainto on että ihminen voi lisääntyä vain ihmisen kanssa. Muuta havaintoa ei ole. Tämä tieteellinen havainto tukee Raamatun ilmoitusta jonka mukaan kaikki ihmisen isoisät ihmisen sukupuussa ovat ihmisiä -  aina Aatamiin asti jonka teki Jumala.

Entä Raamatussa mainitut jumalan pojat, jotka lisääntyivät maan neitojen kanssa? Mihin nämä hybridit sijoittuvat ihmisen sukupuussa? Joko Törppö ei ole lukenut Raamattuaan tai sitten hän jättää mainitsematta itselleen kiusalliset seikat, mahdollisesti molemmat.

Sen enempää ruotimatta Törpön kirjoituksen idiotismia, liitän loppuun Törpön saamia kommentteja:

Torppa, kukahan on tuonut sen Turkanajärven pojan, joka on osoittautunut paljon vanhemmaksi, kuin kuusituhatta vuotta,kuinka vanhoja liskot ja dinosaurukset olivat ja miksi niitä ei enään ole ?

Torppa kirjoitti: "... samalla luonnontiede vahvistaa sen mitä Raamattu opettaa ..." ja pian sen jälkeen "..Koko luominen perustuu uskoon siinä valossa että tieteellisesti sitä on mahdoton todistaa...". Kumpaa mieltä Torppa oikeastaan on? Todistaa vaiko ei todista?

Kuinkahan monta kertaa tämä pitää Torpalle selittää? Evoluutioteoria ei edes yritä selittää elämän syntyä vaan sen monipuolistumisen KUN elämä oli syntynyt. Elämän ALKUPERÄ on kokonaan toinen teoria.

No periaatteessa meidän esivanhempamme ovat kiveä, tai jos ei nyt kiveä niin ainakin hiiltä, sitähän meissä on suuri osa lisättynä joidenkin supernovien muilla "jätteillä". Tai toisaalta voidaan kysyä, että mihin vedetään se raja, siis raja jolloin elämä syntyi, ja rajan tuolla puolen eivät ole esivanhempiamme.

P.S. Loput kommentit voitte lukea itse. Kuinka helkkarin tyhminä Törppö pitää lukijoitaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti