torstai 14. toukokuuta 2015

Kristityt runkkarit



Melkoinen pervopetteri tuo Petri Paavola kun on kovin kiinnostunut myös ihmisten masturboinnista. PePa, tunnetko syyllisyyttä runkkaamisesta? Sellaista se usko teettää. Kaikki inhimillinen on tuomittavaa.

En olisi lainkaan yllättynyt, jos nämä fundamentalistit saavat kicksejä siitä, että pääsisivät tirkistelemään ihmisten masturbointia. Ainakin heidän kaikkinäkevä jumalansa on ihan pervo tirkistellessään ihmisten seksuaalikäyttäytymistä. Oikeastaan PePa voisi nimetä Saulus Lähetyksen Masturbaation Ehkäisy-yhdistykseksi, sen verran kipeä suhtautuminen PePalla on runkkaamiseen. Neuroottinen ihminen voi aivan hyvin projisoida neuroosinsa itsensä ulkopuolelle vaikka sitten Jahveen ja runkkaamiseen.

PePan runkkufantasiat voi lukea tuolta:

Mahtaa olla raskasta kun Jumala on mukana kaikessa seksissä. Aika rajoittunut paskiainen tuo Jahve kun jaksaa nähdä vaivaa (PePan mukaan) ihmisten runkkaamisesta, mutta samaan aikaan antaa miljoonien lasten kuolla nälkään ja sairauksiin, mutta ei tee mitään näiden lasten auttamiseksi.

PePa kirjoitti:
Masturbaatio. Itsetyydytys ei ole Jumalan tahdon mukaista seksuaalista toimintaa, koska Jumala on luonut seksielämän miehen ja naisen välille avioliittoon (pysyvä parisuhde). Jumala ei tarkoittanut seksuaalisuutta yksin harjoitettavaksi, vaan kauniiksi lahjaksi miehen ja naisen kesken.

Aika uskomatonta ja epärealistista, että jos jokin jumala on olemassa, niin tuo jumala on juuri Raamatun jumala, joka kaikista uskovista on suonut juuri PePalle sen oikean tulkinnan runkkaamisesta. Paljon uskottavampaa on, että mitään jumalia ei ole olemassa ja PePa laskee luikuria.

Nyt pitäisi PePan selvittää, onko panetus sama kuin himo. Ilman panetusta ei PePakaan olisi syntynyt tähän maailmaan. Eikä kyllä olisi PePan lapsetkaan, vaikka PePa kai mielellään tulkitsee panetuksensa juuri Raamatun jumalan säädökseksi.

Itsetyydytyksestä kärsivän on ymmärrettävä, että hänen tulee laittaa pois seksilehdet, seksivideot sekä luovuttava Internetin seksisivustoista. Itsetyydytyksestä kärsivän puolison olisi hyvä antaa kaikki se tuki minkä hän suinkin voi ja osaa antaa puolisolleen. Rukoilkaa, että Jumala johdattaa teidän tueksenne luotettavan uskovan ihmisen, joka osaa auttaa ja tukea teitä pitäen asiat luottamuksellisesti omana tietonaan.

Tuo yllä oleva hymyilyttää. PePa, sinun metodillasi syntyy lähinnä mielenterveyspotilaita, mutta runkkarit ovat iloisia ja stressittömiä ihmisiä. PePa ja hänen kuviteltu jumalansa tekevät seksistä melkoista suorittamista.
PePa, jatka samaan malliin. Olet parasta mainosta ateismille. Kiitos PePa, kiitos.

Lisäksi rukous on itsepetosta: siinä kuvittelee tekevänsä jotain, vaikka ei teekään mitään, millä olisi mitään vaikutusta muuhun kuin rukoilijaan itseensä. Tällöinkin vaikutus taitaa olla enimmäkseen negatiivinen.

Itsetyydyttäjä tekee syntiä ja rikkoo Herran Jeesuksen sanoja vastaan, sillä Hän sanoi: "joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa."

Eipä tuo Jeesus-sitaatti sano mitään runkkaamisesta. PePa vain haluaa tulkita asiat noin. Aika surkeasti naamioitu epärehellinen yritys PePalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti