torstai 28. toukokuuta 2015

Ja voittaja on ... Irlanti!



1.
Irlannista tuli ensimmäinen valtio maailmassa, jossa sukupuolineutraali avioliittolaki hyväksyttiin kansanäänestyksellä. Aikaisemmin yksi Euroopan takapajuisimmista maista tuli maailman edistyksellinen, mitä tulee yhteen merkittävään ihmisarvoisen elämän kriteeriin. 

Yes-kannan vaalivoitto oli suorastaan murskaava. Tulos ei jättänyt pienintäkään epäilystä siitä, mikä on irlantilaisten suhde ihmisoikeuskysymyksiin. Jopa katolinen kirkko ei aiheutunut vastahankaan, vaan piti aika pientä melua asiasta.

Nyt sitten Paavin kakkosmies on aivan kyrpä otsassa. Samaa voi amerikkalaisista kristityistä fundamentalisteista. Heillä on oikein iso kyrpä otsassa.

Vaalituloksista voi päätellä, että Irlannin maallistumiseen ei mennet kuin parikymmentä vuotta. Konservatiivisesti maasta tuli kerta heitolla liberaali. Vaikuttaa siltä, että irlantilaiset ovat perin juurin kyllästyneitä uskonnon/kirkon alistavaan vaikutukseen; varsinkin kun alistava vaikutus on ollut kaiken kattava.

2.
Aito avioliitto –yhdistys ei ole juurikaan ottanut kantaa Irlannin tulokseen. Maailmanlaajuinen edistys vetää ko. yhdistykseltä maton alta. 

He haikailivat kansanäänestyksen perään Suomessakin, mutta siinä olisi tullut murskatappio; vielä enemmän olisivat saaneet pataansa kuin Irlannissa. Kyllä-puoli on Suomessa todellakin suurempi kuin Irlannissa.

Vähän ihmetyttää näiden fundisten pakkomielteinen suhtautuminen homouteen. Miten ”homoliitot” vaikuttavat juuri heidän avioliittoihinsa? Ei tietenkään mitenkään, mutta tämä aavikkobarbaarien opaskirja Raamattu ja siitä tehdyt tulkinnat ovat pistäneet heille paskat housuun asiassa kuin asiassa.

Ko. kirjasta ei ole mitään hyötyä nyt vuonna 2015. Se on aivan eri kulttuurin kirja kuin nykyajan. Lopulta fundisten homofobia kertoo enemmän fundisten omasta harhaisesta maailmankuvasta, kuin mistään merkittävästä seikasta. Ehkä homofobiset fundikset ovat kaikki latentteja homoseksuaaleja. Heidän kannaltaan on suorastaan briljanttia, että ihan pian hekin voivat suorittaa ”homoliiton” rituaalit.

Aito avioliitto – yhdistyksen pelot ovat saaneet niin sellaiset mittasuhteet, että ko. yhdistys häiriköi jo Ylistaron seurakunnan tiloissa äitienpäivälounaan yhteydessä jakamalla joitain yhdistyksen lappuja. Lupaa ei tietenkään oltu kysytty, mutta näiden fundisten röyhkeydellä ei olekaan rajoja. He ovat aina väärässä paikassa väärään aikaan levittämässä propagandaansa, joko on haitallista yhteiskunnalle.

Vielä kun yhdistyksen takana on Patmoksen pellehermanneista Pasi Turunen, niin jo tästä voi päätellä, että koko Aito Avioliitto -yhdistys perustuu petokseen, valehteluun, harhaisuuteen…adjektiiveja voi lisätä tähän oman maun mukaan.

3.
Joka tapauksessa viimeisin voittaja on Irlannin kansa, ei pelkästään Irlannin LGBT-yhteisö. Uskonto sanelee yhä harvemman elämää. Länsimaat ovat valmiit vapautumaan lopullisesti kristinuskon ikeestä. Sitten voimme auttaa muslimeja maallistumisen tiellä. Maallistuminen on johtanut kaikkialla ihmisten elinolojen parantumiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti