keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Raamatun jumala on paatunut rikollinen



Jumala on toistuvasti syyllistynyt rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Nurnbergin oikeudenkäynnissä Jumala olisi saanut kuolemantuomion.

Jumalan syytelista koostuu rikoksista rauhaa ja ihmisyyttä vastaan sekä lukuisista sotarikoksista. Näin ala-arvoista olentoa palvovat eivät ole yhtään sen parempia kuin paatunut rikollinen nimeltään Jahve.

Raamatun jumala lupasi Nooan ajan tulvan jälkeen, ettei hän käytä aggressiota ihmiskuntaa vastaan. Ja pian tämän jälkeen Jumala syyllistyi sotarikoksiin värväämällä israelilaiset joukot toimeenpanemaan aggressiot. Tämä tekee Jumalasta syyllisen.

Jumala syyllistyy aseelliseen aggressioon juutalaisia ympäröiviin kansoihin nähden. Jumala syyllistyy orjuuden sallimisiin suoraan kehottamalla rikolliseen toimintaan. Jumalan sotarikoksia ovat mm. sotavankien epäinhimillisen julma kohtelu, ryöstömurhat ja sotilaspoliittisesti tarpeeton aggressio viattomia siviilejä kohtaan.

Raamatun jumala on hirviö, joka heijastaa vuosituhansien takaista hirviömoraalia. 

Jumalaa on valitettavasti mahdoton saada vastaamaan teoistaan, koska ko. jumalaa ei edes ole olemassa. Hänen nimissään tehdyt rikokset ovat kuitenkin tuomittavia ja nämä rikoksentekijät on mahdollista saada tuomiolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti